NEBOJŠA (25) JE SAMO IZAŠAO IZ KUĆE I NIJE PONEO MOBILNI: Tada je počela agonija njegove porodice! 12 DANA NI GLASA NI TRAGA OD NJEGA!
Foto: Printscreen/Nestali Srbija

strašno!

NEBOJŠA (25) JE SAMO IZAŠAO IZ KUĆE I NIJE PONEO MOBILNI: Tada je počela agonija njegove porodice! 12 DANA NI GLASA NI TRAGA OD NJEGA!

Crna Hronika -

Dvanaest dana je prošlo od kako je porodica Karan videla svog Nebojšu, 25-godišnjeg mladića iz Sombora koji je 9. februara poslednji put viđen kako izlazi iz svoje kuće. Neutešni majka i otac i dalje očekuju da će se njihov sin pojaviti, ili se makar javiti neko sa konkretnim informacijama o njemu.

- Nema novih informacija o Nebojši. U stalnom sam kontaktu sa policijom koja radi na ovom slučaju... Javljaju se ljudi sa raznim dojavama i informacijama, međutim ništa konkretno što bi moglo da dovede do Nebojše - rekla je tužnim glasom nesrećna majka Radmila koja 12 dana o svom sinu ne zna apsolutno ništa.

Njegovo nejavljanje i misteriozni nestanak uznemirio je porodicu dodatno zbog toga što Nebojša nikada ne odlazi bez kuće a da se prethodno nije javio svojim roditeljima. Uz to, čudno je i da se tog dana kada je nestao čuo sa kumom pošto je dobio kumče, a planirao je da narednih poseti bebu.

Čudno je i to što Nebojša nije sa sobom poneo telefon, budući da se, prema rečima njegove majke, od njega nije odvajao.

foto: nestalisrbija.rs Printscreen

Porodica se organizovala i obilaze sva mesta na kojima bi mladić mogao biti.

- Organizovali smo se familijarno, ali tu su i komšije i Nebojšini školski drugovi i sve obilazimo, i napuštene kuće i kanale. Međutim, ne znamo više šta da mislimo i gde da ga tražimo. Ovo je jednostavno misterija. Nestao je, nema ga - kazala je Radmila Karan juče i još dodala da je uverena da bi joj se sin javio da može.

Nebojša Karan je visok 180 centimetara, ima 84 kilograma, crnu kosu i braon oči.

U trenutku nestanka iz porodične kuće u Somboru na sebi je imao teksas farmerke, crni džemper, sivo crne patike "nike" i crnu jaknu.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja