Najnovije vesti

POLICAJCI ZAUSTAVILI AUTOBUS U KIKINDI, KAD SU VIDELI KO VOZI, OSTALI U ŠOKU! Odmah su ga isključili iz saobraćaja, a putnike zbrinuli!
Foto: Zorana Jevtić/Ilustracija

Neverovatno

POLICAJCI ZAUSTAVILI AUTOBUS U KIKINDI, KAD SU VIDELI KO VOZI, OSTALI U ŠOKU! Odmah su ga isključili iz saobraćaja, a putnike zbrinuli!

Crna Hronika

KIKINDA- Pripadnici Saobraćajne policije danas su prilikom rutinske kontrole na putu između Kikinde i Bašaida zaustavili, a nedugo zatim i isključili iz saobraćaja dabldeker autobus beogradske „Laste“.

 

Policajci su ostali zatečeni kad su ustanovili da je autobusom upravljala žena T.A. (31) koja nema D kategoriju potrebnu za upravljanje autobusom.

 

- Autobus je saobraćao na redovnom međugradskoj liniji Beograd - Subotica, a policijska patrola je vozilo zaustavila u 9 i 30 sati. U autobusu je bio i vozač R.N. (59) kao i šestoro putnika. Ustanovljeno je da je vozilo tehnički neispravno, jer je vetrobransko staklo puknuto, a saobraćajni policajci konstatovalisu i manipulaciju sa tahografom- rečeno je Kuriru u kikindskoj policiji.

 

foto: S.U.

 

Policijska uprava Kikinda podneće odgovarajuće prijave, s obzirom na to da se sumnja da su T.A. i R.N. počinili više prekršaja. Putnici koji su bili u autobusu prevezeni do Autobuske stanice u Kikindi. „Lastin“ autobus isključen je iz saobraćaja, a sa njega su skinute registarske tablice.

 

Ivanka Nedeljkov (57) iz Mokrina, ovih dana otišla je u penziju, a više od tri decenije krstarila je srpskim i evropskim drumovima. Ivanka je deset godina radila u “Lasti”, a u zasluženu penziju otišla kao omiljeni vozač kikindskog “Autoprevoza”.

 

foto: S.U.

 

I nju je neprijatno iznenadio nepromišljen potez “Lastinog” tandema:

 

foto: S.U.

 

-Za mene je ovo strašno jer su se zaista neodgovorno poneli. To nisu smeli nikako da urade. Jednostavno svaki komentar je suvišan jer su u pitanju tuđi ljudski životi. Stvarno mi nije jasno da su kolege iz “Laste” sebi dozvolili tako nešto- komentar je Ivanke Nedeljkov, koja je autobusom putovala
do Švedske, Španije, Francuske, Danske, Nemačke, Turske... Prva je žena vozač koja je autobusom stigla na Ostrog.

 

(Kurir.rs/S.Urošev/Foto: S.Urošev)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...