OGLASILA SE KONDUKTERKA KOJA JE BEZ DOZVOLE VOZILA AUTOBUS SA PUTNICIMA: Pa nisam nikog ubila, ne znam čemu ovolika galama!
Foto: Printscreen Facebook, Kurir

ne vidi ništa strašno u tome

OGLASILA SE KONDUKTERKA KOJA JE BEZ DOZVOLE VOZILA AUTOBUS SA PUTNICIMA: Pa nisam nikog ubila, ne znam čemu ovolika galama!

Crna Hronika -

Pripadnici Saobraćajne policije prilikom rutinske kontrole u nedelju na putu između Kikinde i Bašaida zaustavili, a nedugo zatim i isključili iz saobraćaja dabldeker autobus beogradske „Laste“ jer je za volanom bila kondukterka bez vozačke dozvole!

Naime, T.A. koja je upravljala autobusom poseduje samo dozvolu za motor.

- Kolega me je zamolio da preuzmem volan, jer je on imao stomačni virus. Nisam vozila ni pedeset metara kada nas je ko za baksuz patrolna policija zaustavila - priča T.A. i dodaje da 23. marta treba da polaže vozački za D kategoriju.

foto: S.U.

Unutar dabl-deker autobusa nalazilo se šest putnika, među kojima je i bio vozač N. R. (59).

- Ne znam oko čega se ovolika galama digla, pa nisam ubila nikoga! Volim volan, volim da vozim - kaže kondukterka.

Međutim, autobus je isključen iz saobraćaja i zbog niza drugih prekršaja.

- Autobus je saobraćao na redovnom međugradskoj liniji Beograd - Subotica, a policijska patrola je vozilo zaustavila u 9 i 30 sati. U autobusu je bio i vozač R.N. (59) kao i šestoro putnika. Ustanovljeno je da je vozilo tehnički neispravno, jer je vetrobransko staklo puknuto, a saobraćajni policajci konstatovalisu i manipulaciju sa tahografom- rečeno je Kuriru u kikindskoj policiji.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track