MARKO MILIĆEV U PETAK 1. MARTA IZLAZI NA SLOBODU! OTAC LUKE JOVANOVIĆA OČAJAN: Ne prestajem da tražim auto koji mi je ubio sina!
Foto: MUP

afera kantrimen

MARKO MILIĆEV U PETAK 1. MARTA IZLAZI NA SLOBODU! OTAC LUKE JOVANOVIĆA OČAJAN: Ne prestajem da tražim auto koji mi je ubio sina!

Crna Hronika -

Marko Milićev, vozač "kantrimena" koji je usmrtio Luku Jovanovića (21) u julu 2014. godine u Beogradu, ove nedelje će biti pušten na slobodu, a Lukin otac i dalje pita gde je vozilo kojim mu je usmrćen sin.

Kako je nezvanično potvrđeno od izvora upoznatih sa slučajem, vozač "kantrimena" koji je usmrtio mladića na slobodi će se naći u petak 1. marta, kada mu ističe puna zatvorska kazna na koju je osuđen.

Na ovu informaciju Bojan Jovanović, otac nestradalaog Luke, reagovao je rezignirano i rekao da nema šta da kaže.

- Sve je jasno. Gde je bilo tako je i ostalo. Ne vidim da je automobil nađen, bez obzira na to što vlast kaže da ga traži, a automobil može da dokaže kompletno šta se događalo - kaže Jovanović.

Podsetimo, Milićev je jedinu ispovest dao ekskluzivno za Kurir, kada je izjavio da je odlučio da stavi tačku na spekulacije da je on pripadao Snežani Divac, supruzi proslavljenog košarkaša Vlada Divca.

Prvi i poslednji put

- Prinuđen sam da se četiri godine nakon saobraćajne nesreće prvi put, nadam se i poslednji, obratim javnosti u pokušaju da okončam sve spekulacije, intrige, uvrede i neistine koje prate ovaj slučaj - naveo je Marko Milićev na početku rukom pisanog pisma.

Tokom proteklog vremena moji branioci, porodica, ljudi iz okruženja i ja nismo želeli da istupamo u javnosti, niti da na bilo koji drugi način ovaj postupak vodimo van sudnice, gde mu je i bilo mesto. Sa druge strane, od saobraćajne nesreće, jedne od 600 koliko se dogodi godišnje, napravljen je nekakav štampani rijaliti šou u kome je sve dozvoljeno. Objavljivane su svakakve uvrede i laži, diskreditovale su se osobe koje nemaju nikakve veze sa ovim slučajem, ubirani su jeftini politički poeni, vršen je pritisak na sud...

foto: Printscreen

Kompletnu ispovest možete pročitati OVDE.

Podsetimo, Milićev je 28. oktobar 2015. osuđen na četiri i po godine zatvora za nesreću na Brankovom mostu 25. jula 2014. u kojoj je poginuo Luka Jovanović.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track