SRPSKOM NARKO-BOSU OTELI MULU I ISEKLI UŠI, A ONDA GA JE OVAJ POTEZ KOŠTAO SVEGA! Ivan Tešić dolijao posle 20 godina
Foto: EPA

osuđen zbog droge vredne 5 miliona dolara

SRPSKOM NARKO-BOSU OTELI MULU I ISEKLI UŠI, A ONDA GA JE OVAJ POTEZ KOŠTAO SVEGA! Ivan Tešić dolijao posle 20 godina

Crna Hronika -

Srbin Ivan Tešić (45) osuđen je u Australiji na 9 godina zatvora zbog posedovanja droge vredne čak 5 miliona dolara!

Carstvo narko-bosa vredno više miliona počelo je da se urušava kada je jedna od njegovih mula napadnuta, a onda zamenjena policajcem na tajnom zadatku.

Kralj droge je više od 20 godina bežao policiji širom Australije, a onda su ubacili svog čoveka... Tešićevu mulu, Darena Darka, napali su iz suprotstavljenog klana, kada su mu odsekli uši i zapalili ga.

foto: EPA

Međutim, on je nekim čudom uspeo da preživi, ali je Tešiću svakako bio neophodan novi čovek za prebacivanje droge i upravo tu je napravio grešku koja ga je kasnije koštala čitavog cartva, pa i slobode, prenosi Dejli Mejl.

Tešić je inače sin radnika fabrike koji je postao šef noćnog kluba Zlatna obala, slao je poruke u kojima je najavljivao osvetu protiv klana koja je napala Darena.

foto: Instagram

Natali Karalambus, njegova tadašanja verenica mu je poslala poruku "Šta su mu uradili, odsekli uši ili šta?", na šta je on odgovorio sa "p***a je popustila", implicirajući da želi osvetu.

Inače, Tešić je vodio mrežu trgovaca drogom, dilujući primarno kokain, na relaciji između Sidneja i Gold Kosta, gde je vodio noćni klub Liv. Bio je saradnik bajkerskih bandi, a zbog moći u podzemlju, australijski mediji su ga prozvali Mister Big sa Gold Kosta.

Policija je zaplenila i njegovu kuću u Sidneju vrednu 690.000 dolara, 100.000 dolara na računu fimrme, motor harli dejvidson, oldtajmer iz 1969. i apartman u Hiltonu u vrednosti od 730.000 dolara.

Pronašli su i njegovu laboratoriju u kojoj se nalazilo 3 kilograma amfetamina

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja