Najnovije vesti

DIVLJAČKA PLJAČKA U NOVOM SADU! Relju tukli usred grada:  Mislio sam da će me ubiti zbog 150 evra! Je li to cena života?! KAD JE POMISLIO DA JE PAKLU DOŠAO KRAJ, VRATILI SU SE...
Foto: Printscreen Instagram/reglija

strahovito

DIVLJAČKA PLJAČKA U NOVOM SADU! Relju tukli usred grada: Mislio sam da će me ubiti zbog 150 evra! Je li to cena života?! KAD JE POMISLIO DA JE PAKLU DOŠAO KRAJ, VRATILI SU SE...

Crna Hronika

Relja Barać, diplomirani novinar brutalno je pretučen i opljačkan u subotu uveče u Novom Sadu, kada su ga napala dvojica nepoznatih mladića. I sve se to dogodilo na 2 minuta hoda od centra grada, svedoči on.

Na uglu ulica Stražilovske i Miroslava Antića dvojica nepoznatnih mladića između tri i četiri ujutro, napala su ga sa leđa, srušila i uzela mu novac, dokumenta i mobilni telefon. No nakon krađe, krenuli su još da se iživljavaju na njemu, i uputili mu oko 15 udaraca nogom u glavu i da sam ne zna kako nije prošao sa težim telesnim povredama, jer je u jednom momentu pomislio da gotovo, da će ga ubiti.

- Vraćao sam se se iz izlaska, na semaforu mi je prišao momak sa leđa i krenuo da me davi. Prvo sam pomislio da je šala, ali onda sam čuo naredbu: "daj pare". Pokušao sam da sklonim tu osobu sa sebe i zajedno smo pali u žbunje, prišao je drugi mladić i iz sve snage me udario nogom u glavu. Već posle prvog udarca ostao sam bez telefona, dokumenata i novca, ali se iživljavanje nastavilo bar još nekoliko minuta - priča Barać.

Svedoči da su hteli da mu skinu odeću, i da je u tom previranju dobio dodatne udarce.

Sve vreme su mu pretili, vređali ga, i imali su nameru da se okoriste i sa kartice za bankomat, koju im nije dao uz objašnjenje da na njoj nema više novca.

Ovaj nesrećni mladić nakon što je diplomirao novinarstvo, zaposlio se kao dostavljač brze hrane a volontira i u sportskim reprezentacijama Srbije.

Napadači su hteli da mu skinu odeću, u tom previranju dobio je još desetak udaraca u glavu. Sve vreme su mu pretili i psovali, insistirali su da mu uzmu i karticu za bankomat iako je vikao da više nema para.

Iako je u jednom trenutku pomislio da je kraj i da su napadači pobegli, oni su se vratili i uputili mu nove udarce, i to u glavu.

- Mislio sam da će me ubiti. Samo sam razmišljao da ostanem budan, da ne padnem u nesvest, tu je mrak, ko zna kada bi me našli - kaže Barać koji je nakon napada uspeo da ode do policije. Iako nema prelome, sada je u modricama, natečenog lica, u bolovima. Ipak, srećan je što nije prošao sa gorim posledicama.

Nije mu jasno zašto su nastavili da ga tuku kad su već uzeli novac, i pita se da li je cena života postala 150 evra.

Pita se i da li je neko video šta se desilo te noći, pa ako tada nije smeo da se umeša, značila bi mu pomoć da se napadači prepoznaju i pronađu.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...