Najnovije vesti

SILOVALI JE MUŽ, KUM I NJIHOV PRIJATELJ PRED SINČIĆEM! HOROR U FRUŠKOJ GORI: Žena prijavila da je muž tukao, gasio pikavce po telu, bušio burgijom, DVE GODINE ČEKA PRAVDU!
Foto: Youtube

stravično

SILOVALI JE MUŽ, KUM I NJIHOV PRIJATELJ PRED SINČIĆEM! HOROR U FRUŠKOJ GORI: Žena prijavila da je muž tukao, gasio pikavce po telu, bušio burgijom, DVE GODINE ČEKA PRAVDU!

Crna Hronika

B. Č. (39) prijavila je policiji 2016. godine da su je muž, kum i njegov drug silovali, maltretirali i tukli u jednoj kući u Vojvodini, i to pred njenim maloletnim sinom. Iako je prošlo više od dve i po godine od tada, u tužilaštvu u Novom Sadu kažu da ovaj krivični postupak još u fazi istrage.

Jeziv zločin koji je potresao čitavu Srbiju dogodio se u junu 2016. godine u jednoj vikendici na Fruškoj Gori.

 

"Silovali su me muž, kum i njihov drugar u vikendici. To se dogodilo nakon što sam pobegla od muža kada me je istukao. Moje dete je sve to gledalo", opisala je za B. Č. iz jednog mesta u Vojvodini, detalje desetogodišnjeg nasilja koje je navodno trpela od supruga.

 

Ona kaže da je njen devetogodišnji sin bio svedok i njenih brutalnih prebijanja i silovanja, tokom kojih je njen muž tvrdio da „dečak treba da vidi kako se to radi sa ženama“.

 

- Batine su bile svakodnevne. Bez razloga me je tukao, samo sam ga ponekad pitala za platu. Cela njegova porodica je to znala. Ćutala sam, jer je pretio da će ubiti i mene i dete. Udarao me pesnicama, šutirao, tukao tušem po glavi, sipao mi vruću supu na glavu, gasio mi pikavce po telu, burgijom me bušio po telu, razbijao čaše o glavu, stavljao mi ljute paprike u nos - opisala je tada B.Č. torturu kroz koju je prošla.

 

foto: Shutter

 

Za članove njegove porodice kaže da su saučesnici, jer je i pred njima znao da je svuče golu i tuče, a oni bi se smejali.

 

Ipak B. Č., istini za volju, nikada nije potražila pomoć lekara niti prijavila supruga policiji, kako kaže, „iz straha“, što istražnim organima otežava posao.

 

- U junu me je prebio, pa sam pobegla u vikendicu. Tu me prvo on silovao, zatim kum i na kraju njihov drugar. Kada su završili, muž me je istukao i nabio mi džak na glavu. Ubacili su me u gepek i doveli kući - priča ona.

 

O nasilju je nedavno progovorio njen sinčić, nakon čega je otac B. Č. u oktobru pozvao policiju potpuno šokiran. Iako živi u blizini, nesrećni čovek je prvi put čuo za nasilje koje se dešavalo.

 

- Fenom joj je palio oči, čupao kosu, čekićem za meso ju je udarao po licu, pesnicama u nos, izbio joj zub, hteo je izbosti nožem, jela je izmet. Mrzeo sam ga i plašio ga se - navodi njen sinčić.

 

Policija je saslušala njenog supruga i dvojicu njegovih prijatelja po prijavi za nasilje u porodici i silovanje, i prosledila prikupljene informacije tužilaštvu.

 

Negirali optužbe

 

- Izjave su prosleđene Višem tužilaštvu koje će odlučiti o krivičnom gonjenju. Otežavajuća okolnost je to što B. Č. tokom deset godina nasilja nijednom nije bila kod lekara, tako da ne postoji nijedan izveštaj. Silovanje u junu je takođe, nažalost, prijavljeno tek krajem oktobra - kaže izvor upoznat sa istragom.

 

(Kurir.rs/Blic)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...