LUKIN OTAC NA SINOVLJEVOM GROBU OTKRIO: Milićev me nije posetio, njegova majka nam 4 godine nije izjavila saučešće! NIKO NE ZNA GDE JE MARKO NAKON PUŠTANJA NA SLOBODU!
Foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva

neutešan

LUKIN OTAC NA SINOVLJEVOM GROBU OTKRIO: Milićev me nije posetio, njegova majka nam 4 godine nije izjavila saučešće! NIKO NE ZNA GDE JE MARKO NAKON PUŠTANJA NA SLOBODU!

Crna Hronika -

Otac Luke Jovanovića (21), koga je 2014. "kantrimenom" pregazio Marko Milićev, kaže da mu nije jasno zbog čega je on juče tajno izašao iz Zabele

Bojan i Sanja Jovanović, otac i maćeha Luke Jovanovića (21), koji je 2014. godine poginuo na Brankovom mostu u Beogradu, došli su na Novo bežanijsko groblje kako bi Luki upalili sveću na Zadišnice, i to samo dan nakon što je Marko Milićev (38), koji ga je pregazio "kantrimenom", izašao iz zatvora pošto je odslužio kaznu.

Milićev je juče, posle četiri i po godine, nakon što mu je istekla puna zatvorska kazna na koju je bio osuđen zbog smrti Luke Jovanovića, u najvećoj tajnosti izveden iz požarevačkog zatvora Zabela, u ranu zoru. Paleći sveću svom tragično nastradalom sinu, čiju smrt ni dan-danas ne može da prežali, Bojan Jovanović kaže da mu nije jasno zašto je vozač "kantrimena" pušten na slobodu tajno.

Tragamo za istinom

- Mislim da je mogao najranije u sedam sati da izađe, tako sam čuo. Iznenadilo me je da se desilo da je ranije izašao. To je samo još jedan u nizu događaja koji otvara novu sumnju. A mi samo tragamo za istinom - kaže Bojan.

Milićev je, podsetimo, u julu prošle godine poslao pismo javnosti, koje je Kurir ekskluzivno objavio, a u kome je naveo "da jedina osoba s kojom bi mogao da razgovara na temu nesreće jeste Bojan Jovanović". Međutim, Lukin otac kaže da ga Milićev juče nije posetio, niti da je kontaktirao s njim.

- Ko zna gde je on sada i gde planira da ide. Kod mene nije dolazio, ali dobro, to je manje bitno - istakao je Jovanović.

On se osvrnuo i na komentar Mirjane Marković, majke Marka Milićeva, koja je rekla da "Lukine roditelje zanima samo novac".

Nije izjavila saučešće

- Ne mogu da objašnjavam šta je htela da kaže kad je navela da nas zanima samo novac. Ono što je indikativno jeste da ta žena četiri i po godine nama nije izjavila saučešće. Takođe, nikada se nije oglasila u vezi sa kompletnim slučajem. Šta je tom optužbom htela da kaže, verovatno samo ona zna. Mene pare ne interesuju. E sad, da li je i u njihovom slučaju tako, ne znam - prokomentarisao je Bojan.

U prepodnevnim satima na Novom bežanijskom groblju okupili su se roditelji, brat i prijatelji pokojnog Luke Jovanovića. Oni su, obeležavajući Zadušnice, izašli na groblje da Luki zapale sveću i da sačuvaju uspomenu na njega.

Milićev dva dana na slobodi Nije bio kod roditelja

Marko Milićev juče, po izlasku iz Zabele, nije otišao u kuću svojih roditelja, u kojoj je živeo pre hapšenja, a kako saznajemo, nije otišao ni u dom svoje supruge, sa kojom je dobio dete dok je bio na robiji.

- Očigledno je da je želeo da prođe skroz nezapaženo. Gde je otišao i šta je radio, zna samo on - kaže naš izvor. Majka Marka Milićeva rekla je novinarima da će se njen sin rešiti svega i da će napustiti Srbiju.

(Kurir.rs/D. Stamenković/Foto:Nemanja Nikolić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track