Najnovije vesti

TERAO JE DA JEDE IZMET, BURGIJOM JE BUŠIO PO TELU, GOLU JE VUKAO KROZ GRAD... Žena iz Sremske Kamenice do detalja opisala JEZIVU TORTURU koju je trpela punih 10 godina!
Foto: Printscreen YouTube

TERAO JE DA JEDE IZMET, BURGIJOM JE BUŠIO PO TELU, GOLU JE VUKAO KROZ GRAD... Žena iz Sremske Kamenice do detalja opisala JEZIVU TORTURU koju je trpela punih 10 godina!

Crna Hronika

B.Č. (39) iz Sremske Kamenice tvrdi da ju je 2016. u vikendici kod Fruške gore tadašnji muž tukao, maltretirao, a na kraju i silovao, da bi potom to isto dozvolo i njihovom kumu i njegovom prijatelju.

Ona je još pre dve godine ceo slučaj prijavila policiji, a u ispovesti za jednu televiziju otkrila je jezive detalje zlostavljanja koje je trajalo punih 10 godina. Celu priču potvrdio je i njen sin koji je u to vreme imao devet godina.

Kako je B. Č. ispričala, muž ju je tukao gotovo svakog dana celu deceniju.

- Bili smo 10 godina u braku. Na početku veze je bio dosta arogantan i grub, ali sve je bilo dobro. Volela sam ga kada sam se udala, a svakodnevne batine počele su posle porođaja - ispričala je ova žena.

Zlostavljao je jer je Srpkinja?

Kako je rekla, da nije sve kako treba bilo je jasno još na svadbi kada na nju nisu došli njegovi roditelji. Kako kaže, ne zna zašto, ali misli da je to zato što je Srpkinja.

Batine su, kako tvrdi, bile svakodnevne.

- Tukao me je bez razloga. Ponekad sam pitala za platu i to je bio razlog za to. Cela njegova porodica je to znala. I majka, i brat, i snaja, i svi - kaže ona.

Na pitanje zašto je ćutala kaže:

- Zato što je stalno pretio. Pretio mi je da ne smem da kažem ni roditeljima, ni bilo kome, inače će nas pobiti sve. Govorio je: "Slobodno reci i ja ću ubiti i tebe i dete i tvoje". Strepela sam zbog deteta. Pokušavala sam lepim tonom, ali ništa... - kaže ona.

Kako kaže, batine su bile brutalne. Tukao ju je pesnicama u glavu, nogama... čime je stigao.

Kako kaže, za batine nije davala nikakvog povoda.

- Udarao me pesnicom u glavu, glavu mi je udarao o ivicu stola, šutirao me, tukao me tušem po glavi, sipao mi je vruću supu na glavu, pikavce mi gasio po telu, udarao me u međunožje, burgijom me bušio po telu, razbijao čaše o glavu, stavljao mi ljute paprike u nos – navela je Biljana prisećajući se užasa koji je proživela.

Članovi porodice saučesnici

Članove njegove porodice sa kojima su živeli u zajednici, ona smatra saučesnicima.

- Odveo me je dole kod majke, skinuo me je golu i vezao za stolicu i tukao pred njima. Svi su gledali i smejali. Govorila sam mu da to ne radi, a on je rekao da svi treba da vide kako se radi sa ženom - tvrdi Biljana.

Kako kaže, oni su gledali i kako joj stavlja patike pod nos, razbija joj glavu o pločice, vuče je golu po dvorištu... Kaže, nisu reagovali, već su se smejali.

Jednom ju je, kako kaže, skinuo golu usred lokalne kafane i naterao je da pleše gola oko šipke.

- Nisam htela, ali morala sam. Tu su bili njegov kum, prijatelj, naš sin, ali i još nekoliko momaka koji su to gledali. Posle toga me je golu vukao do kuće... Ljudi su to videli, ali niko nije prišao - kaže ona.

Stravično silovanje na Fruškoj gori

A onda se jednog dana desilo nešto još gore. Silovali su je muž, njihov kum i njegov prijatelj.

- Tog 26. juna je dobio platu, a ja sam ga pitala da da nešto za dete. On me je istukao, a ja sam uzela ključ od vikendice i pobegla peške tamo. Posle pola sata, on je došao sa kumom i prijateljem i našim sinom i razvalio vrata. Silovao me je, udarao... Sat vremena je trajalo. Onda me je silovao kum, pa njihov drug. A sin nam je to sve gledao i plakao. On mu je samo rekao: "Tako se to radi, da naučiš kako treba sa ženama" - tvrdi B. Č.

B. tvrdi da su joj nakon silovanja stavili džak na glavu i vezali je.

- Nakon toga me je još jednom istukao. Onda mi je stavio džak preko glave, vezao ruke i noge i golu me izbacio ispred kuće. Opet su onda tu bile batine, a onda je otišao u kafanu da pije. Ujutru me je opet pretukao - kaže ona.

Užas koji je nesrećna žena proživljavala otkriven je neka dva meseca kasnije kada je njen sin, tada devetogodišnji dečak, njenom ocu, a njegovom dedi, ispričao šta se sve u toj kući strave dešavalo.

- Moja žena mu je jedan dan rekla da ide kući da ona malo odmori, a on je dete tad klekao i počeo: "Bako, nemoj me dole, tata tuče mamu, ja to više ne mogu da gledam". Molio je i preklinjao. Mi smo ostali totalno zgroženi i šokirani. Ništa od toga nismo znali, B. ništa nije rekla nikad, a nije ni on nikada pre. Ništa nisam primećivao, a ja sam najviše i posećivao tu kuću - kaže M. Č., otac nesrećne žene.

Sadizam pred očima deteta

Kako je za tada ispričao i B. Č., tada devetogodišnji sin, on je sav horor koji se dešavao gledao.

- Ima dosta da se nabroji šta smo proživljavali. Mojoj mami je fenom palio oči, čupao joj kosu, čekićem za meso je udarao, kao i pesnicom u nos, moja mama... Malo me je sramota, stalno ju je udarao po butinama, hteo da je izbode nožem... Sve što je radio sam gledao. Moja mama je jela i izmet - ispričao je šokanetne detalje o zlostavljanju njen sin.

Kako je ispričao, pokušavao je da brani majku, ali je otac tukao i njega.

- Jednom me je udario pesnicom u glavu i pao sam sa stolice i onesvestio se. Deda i mama su me vozili u bolnicu, a on je dedi rekao da sam pao - tvrdi dečak.

Njegov deda, M. Č. priseća se tog incidenta i kaže da je jasno da je cela porodica prikrivala užas upravo zato što je tada hitnu pomoć pozvao B. svekar, ali lekarima nije rekao kako se dečak povredio, već je i on rekao da je samo pao.

Tada devetogodišnji dečak ispričao je da se seća i silovanja kom je prisustvovao.

- Skinuo ju je i radili su na njoj, sva trojica. Onda kad su to uradili, onda su je stavili u džak, vezali i stavili u gepek. Tata mi je tada rekao: "Tako se to radi, sine, sa ženama, kad porasteš da znaš..." - ispričao je dečak.

Kako kaže, otac je mislio da on nije njegov sin. Kaže i da ga se plašio.

- Plašio sam se tate i mrzeo ga. Pogotovu sam mrzeo što tuče moju mamu... Kad ga gledate, izgleda kao dobar čovek, a u stvarnosti je jedan pijanac i grubijan. On nije više moj otac - rekao je tada dečak.

Trpela jer je strahovala za dete 

Kako kaže, sve je trpela jer je strahovala za dete. Tvrdi da je zlostavljao i njihovog sina.

- Kada je dečak imao sedam godina ostavio ga je na železničkoj stanici i došao kući. Došao i legao u krevet. Ja ga pitam gde je dete, a on kaže: "Doći će kasnije". Kako kasnije, noć je, pitala sam... Dete je tada doveo neki drugi čovek do kapije - kaže ona i dodaje:

- Cela njegova porodica je mislila da je on kopile i da nije njegov. I dečaka je udarao pesnicama po glavi, šutirao, svašta mu radio. Nikada za njega nije mario, ni otišao po njega u školu ili kod lekara.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...