PRIVEDEN POZNATI VODITELJ: Slavko Beleslin pijan DIVLJAO na parkingu, razlupao kućicu Parking servisa, pa RASEKAO RUKU! Pogledajte fotke!
Foto: Kurir

incident

PRIVEDEN POZNATI VODITELJ: Slavko Beleslin pijan DIVLJAO na parkingu, razlupao kućicu Parking servisa, pa RASEKAO RUKU! Pogledajte fotke!

Crna Hronika -

Pripadnici policije priveli su Slavka Beleslina nakon što je u četvrtak napravio incident na blagajni "Parking servisa" kod Beton hale jer nije imao novac da plati račun.

foto: Kurir

Kako tvrdi očevidac, voditelj je prvo automobilom preprečio izlaze, a onda je napustio vozilo i rukama i nogama počeo da udara po staklu na blagajni u nameri da se obračuna sa zaposlenima.

On navodi i da je Beleslin potpuno izgubio kontrolu nad sobom kada su mu radnici "Parking servisa" rekli da ga neće pustiti da izađe ukoliko ne plati račun za parkiranje.

- Parkirao je auto marke "tojota" kod nas, pretpostavljam da je bio u nekom od obližnjih restorana. Posle nekoliko sati je krenuo kući, ali valjda nije imao novac kod sebe i rekao je da ga pustimo da prođe, a da će naknadno doneti pare. To je protiv pravila, mi tako nešto ne možemo da uradimo, i to smo mu i rekli. Slavko je počeo da se svađa, da negoduje, viče. Onda je kolima preprečio izlaze da niko ne može da prođe. Posle nekoliko minuta je izašao iz auta i krenuo da udara rukama i nogama po staklu na blagajni. Hteo je da provali i uđe kod našeg radnika - kaže naš sagovornik koji je bio na licu mesta.

foto: Kurir

Voditelj je prilikom napada na zaposlenog u "Parking servisu" povredio sebe, a veći incident je sprečila policija, koja je brzo došla.

- Kad je poslednji put udario rukom u staklo na blagajni, samom sebi je rasekao ruku. Počeo je da krvari i tada se primirio. Ubrzo je došla policija, obavili su kratak razgovor s njim, a onda su ga priveli u stanicu na saslušanje. Sve to se dešavalo u četvrtak uveče, oko 00.45 sati - ispričao je naš izvor.

Beleslin se kratko zadržao u stanici policije, s obzirom na to da nam se juče ujutru javio na poziv, nevoljan da komentariše incident.

foto: Kurir

- To je potpuno besmislen nesporazum. Stvarno ne bih da komentarišem - ljubazno nam je poručio voditelj.

Iz "Parking servisa" nismo uspeli da dobijemo komentar.

Naša ekipa posetila je mesto gde se odigrao obračun, ali su nam zaposleni rekli da ništa ne mogu da kažu za medije i da su njihovi nadređeni zabranili da se fotografiše blagajna na kojoj je Beleslin razbio staklo.

(Kurir.rs/Ivan Ercegovčević)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track