PREOKRET POSLE 2 GODINE! Muž, kum i prijatelj su je silovali pred sinom, gasili cigarete, vukli golu po gradu i za sve OSLOBOĐENI, ali sada se sve promenilo!
Foto: Printscreen

jeziva tortura

PREOKRET POSLE 2 GODINE! Muž, kum i prijatelj su je silovali pred sinom, gasili cigarete, vukli golu po gradu i za sve OSLOBOĐENI, ali sada se sve promenilo!

Crna Hronika -

Tužilaštvo je obnovilo istragu protiv muškarca koji je osumnjičen da je sa kumom i prijateljem silovao svoju ženu Biljanu Č. (39) pred njihovim maloletnim detetom, u vikendici na Fruškoj Gori.

Slučaj Biljane Č. (39) iz Sremske Kamenice koju su zverski silovali muž, kum i prijatelj pred njenim detetom uskoro bi, nakon više od dve godine čekanja, konačno mogao da se nađe pred sudom. Nesrećna Biljana Č. čija golgota traje dve i po godine žalila se na obustavu istrage protiv napasnika, a novosadsko Više javno tužilaštvo ponovo je pokrenulo ceo postupak.

U novosadskom Višem javnom tužilaštvu nam je potvrđeno da je istraga protiv Biljaninog supruga i još dvojice osumnjičenih završena te da su oni oslobođeni svake sumnje za krivično delo silovanje, ali da je nakon žalbe oštećene ponovo pokrenut postupak.

foto: Youtube

- Protiv S. T. i drugih doneta je odluka o obustavi istraga, a oštećeni su prošle godine uložili prigovor koji je usvojilo Apelaciono javno tužilaštvo i izdalo obavezno uputstvo da se istraga nastavi. Više javno tužilaštvo je nastavilo istragu i ona je i dalje u toku, a po nalogu Apelacionog javnog tužilaštva formirana je grupa za koordinaciju i saradnju shodno Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici. Tu grupu čine javni tužilac sa predstavnicima policije i Centra za socijalni rad. Nakon završetka svih istražnih radnji ta grupa će dati svoje mišljenje Tužilaštvu i ono će po njemu postupati – kažu u Višem javnom tužilaštvu.

Podsetimo, B. Č. je nakon incidenta 2016. godine ispričala u medijima da je dete bilo svedok brutalnog prebijanja i silovanja te da otac ni u jednom momentu nije oterao desetogodišnjeg sina, već mu je naprotiv rekao “da treba da vidi kako se radi sa ženama”.

foto: Shutter

Tada je govorila da mu za batine nije davala povoda, kao i da je cela njegova porodica znala da je tuče. Govorila je da je ćutala jer je pretio da će ubiti i nju i dete.

"Udarao me pesnicom u glavu, glavu mi je udarao o ivicu stola, šutirao me, tukao me tušem po glavi, sipao mi je vruću supu na glavu, pikavce mi gasio po telu, udarao me u međunožje, burgijom me bušio po telu, razbijao čaše o glavu, stavljao mi ljute paprike u nos", pričala je žena prisećajući se užasa koji je proživela.

Članove njegove porodice sa kojima su živeli u zajednici, ona smatra saučesnicima.

foto: Profimedia

"Odveo me je dole kod majke, skinuo me je golu i vezao za stolicu i tukao pred njima. Svi su gledali i smejali. Govorila sam mu da to ne radi, a on je rekao da svi treba da vide kako se radi sa ženom", pričala je tada B.Č.

Ona je kako tvrdi trpela i silovanje.

"To se dogodilo jednom nakon što je moj bivši muž dobio platu. Tražila sam novac, a on me je nakon toga prebio. Uzela sam ključ od vikednice i pobegla. Nakon pola sata došli su u vikendicu. Prvo me je bivši muž tukao pa silovao.

Potom me je silovao kum, a nakon njega i njihov drugar. Kada su završili, bivši muž me je ponovo istukao i nabio mi džak na glavu. Ubacili su me u gepek. Doveli su me kući. Potom me je ponovo tukao, pa otišao u kafanu. Ne znam kako sam to preživela", priseća se ona kojoj je kako kaže život postao pakao kada je rodila dete.

Svedok stravičnog nasilja bio je i njen, tada devetogodišnji, sin koji kaže da mu je tata fenom palio oči mami, čupao joj kosu, čekićem za meso je udarao po licu, pesnicama je udarao u nos, izbio joj zub, udarao je po butinama, hteo je izbosti nožem, terao je da jede izmet.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track