Najnovije vesti

užasan zločin

KURIR TV U ČORTANOVCIMA, PRVI SNIMCI SA MESTA STRAVIČNOG ZLOČINA: Livada osvanula puna krvi... Komšije otkrile šta je prethodilo krvavom piru

Crna Hronika

ČORTANOVCI - U porodičnoj kući u Čortanovcima, nedaleko od Inđije, pronađeno je telo 58-godišnje Nade Đ.

Policija je na licu mesta zatekla preklanu ženu i nož kojim je ubijena, a odmah je za ubistvo osumnjičen njen partner Milan T. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, nesrećna žena bila je ne samo izbodena nožem po vratu već joj je vrat bio i prerezan.

1 / 11 Foto: Nemanja Nikolić

- Milan je držao Nadu u naručju usred livade, njoj je bio prerezan vrat, krvi je bilo na sve strane i kada je shvatio šta je uradio, samo je rekao: Brzo zovi hitnu i policiju, ispričao je mladić, svedok užasne tragedije koja se sinoć dogodila u Čortanovcima.

Kako navode komšije, sve je počelo nekoliko sati pre kobnog ubistva. Nada i Milan su išli u goste kod porodičnih prijatelja kada je počela svađa pošto Nada nije htela na motor s njim jer je bio pijan pa je ostala još malo. Nešto kasnije kući ju je dovezao prijatelj i onda je počeo izliv Milanove ljubomore.

Prvo je nasrnuo na čoveka koji ju je dovezao a kad je on otišao da pozove policiju, nasrnuo je na Nadu koja je odmah potrčala do komšijske kuće dozivajući u pomoć. Niko joj nije otvorio, a Milan ju je sustigao i prvo toliko jako uhvatio za kosu da je ostala bez nje. Potom je uzeo nož, izbo je a zatim i zaklao.

Komšije su u šoku posle sinoćnog stravičnog ubistva.

(Kurir.rs/Blic)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...