Najnovije vesti

prodavali drogu u noćnim klubovima

KRIMOSI PALI U GAĆAMA! POGLEDAJTE SPEKTAKULARNU AKCIJU SAJ! Upali usred noći i pohapsili dilere, a detalj na zidu je svima zapao za oko! (VIDEO)

Crna Hronika

Policija je danas uhapsila pet osoba zbog sumnje da su neovlašćeno proizvodili i prodavali drogu, saopštio je MUP. Uhapšeni su M.V. (27), N.Dž. (25), N.I. (19), J.I. (39) i A.M. (20), svi iz Beograda, dok se za još jednom osobom traga.

 

foto: Printscreen MUP Srbije

 

"Sumnja sa da je ova organizovana kriminalna grupa, na čelu sa M.V, u dužem vremenskom periodu na teritoriji beogradskih opština Palilula i Stari grad preprodavala gotovo sve vrste opojnih droga, heroin, kokain, amfetamin i marihuanu.

 

foto: Printscreen MUP Srbije

 

Oni su, kako se sumnja, za transport narkotika koristili vozila auto-škole i rent-a-kar agencije, koje su u vlasništvu pojedinih članova grupe, dok su drugi članovi radili na poslovima obezbeđenja izvesnih ugostiteljskih objekata na teritoriji Beograda, što su koristili za prodaju narkotika u tim objektima", piše u saopštenju policije.

 

foto: MUP

 

Međutim, ono što je zapao za oko je svakako detalj na zidu u sobi gde je uhapšen jedan od njih, a reč je o stikerima leptirića. Nije poznato da li su uhapšeni u iznajmljenom stanu.

 

(Kurir.rs)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...