DVE VELIKE ZAPLENE MARIHUANE: Beograđanin pao sa 93 kg u patosu terenca, a Kraljevčanin sa 22 kg ispod prednjih sedišta
Foto: MUP Kraljevo

policajci u akciji

DVE VELIKE ZAPLENE MARIHUANE: Beograđanin pao sa 93 kg u patosu terenca, a Kraljevčanin sa 22 kg ispod prednjih sedišta

Crna Hronika -

PODGORICA/KRALJEVO - Pripadnici crnogorske policije i carine zaplenili su na graničnom prelazu Vraćenovići 93 kilograma marihuane sakrive u patosu prikolice vozila marke "mercedes" kojim je upravljao J.B. (33) iz Beograda, saopšteno je danas iz Uprave policije i Uprave carina.

Policajci i carinici su uz pomoc specijalističke opreme - videoskopa, otkrili 91 pakovanje marihuane, mase oko 93 kilograma, navode u Upravi policije, preneo je podgorički portal CdM.

Nikšićka policija i carinici iz ispostave Vraćenovići su oko 19 časova na izlazu iz Crne Gore, kontrolisali terenac mercedes, srpskih registarskih oznaka, sa prikolicom, koji je vozio J.B.

J.B. je uhapšen i biće, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga.

Policija zaplenila 22 kilograma droge u Kraljevu

Kraljevačka policija uhapsila je I.J. (33) iz tog grada zbog proizvodnje i prodaje droge i kod njega zaplenila 22 kilograma marihuane, saopšteno je danas. Kako se navodi, policija je 26 paketa sa marihuanom pronašla u posebno napravljenoj pregradi ispod prednjih sedišta automobila kraljevačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao uhapšeni.

foto: MUP Kraljevo

Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

(Kurir.rs/Tanjug/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track