KOSTIĆU, ŠTA TI TO VIRI IZ NOSA? Svi pričaju o neobičnom detalju na licu kreatora! OVAKAV JE DOŠAO NA SUD! (FOTO)
Foto: Vladimir Šporčić

nije obrisao nos

KOSTIĆU, ŠTA TI TO VIRI IZ NOSA? Svi pričaju o neobičnom detalju na licu kreatora! OVAKAV JE DOŠAO NA SUD! (FOTO)

Crna Hronika -

Darko Kostić došao je juče u Treći osnovni sud, gde mu se sudi zbog seksualnog uznemiravanja dvojice mladića, a mnogi su primetili da u desnoj nozdrvi ima nešto belo

Modni kreator Darko Kostić, koji je optužen za polno uznemiravanje i nedozvoljeno držanje droge, ni juče nije izneo odbranu u postupku koji se pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu vodi protiv njega.

nešto mu izvirilo iz nosa
nešto mu izvirilo iz nosafoto: Vladimir Šporčić

Kostić je u društvu advokata došao u sud na Novom Beogradu, ali nije želeo da govori o delima za koja je optužen, već je odlučio da ćuti, tvrdeći da su dokazi protiv njega pribavljeni na nezakonit način.

Ćuti ko zaliven

- Po savetu svojih advokata neću izneti odbranu dok neki dokazi ne budu izuzeti, odnosno moji branioci smatraju da su nezakoniti - kratko je rekao na početku suđenja optuženi kreator.

Advokat Dimitrije Ilić, Kostićev branilac, naveo je da je naredba za veštačenje tableta pronađenih u kreatorovom stanu nezakonito izdata 22. juna 2018.

Tužiteljka je objasnila da je naredbu dala usmeno i da smatra da ovaj dokaz nije nezakonito pribavljen.

u društvu advokata napustio sud
u društvu advokata napustio sudfoto: Vladimir Šporčić

Dolazak Darka Kostića u zgradu suda izazvao je pažnju prisutnih prolaznika. Naime, on je na ročište stigao s kapuljačom i tamnim naočarima za sunce, a mnogi su komentarisali "kako kreatoru nešto viri iz nosa".

- Svi su primetili nešto beličasto ispod Darkove desne nozdrve. Neki su komentarisali da je moguće da je kreator možda malo preterao na nekoj žurki, dok su neki komentarisali da nije lepo obrisao nos, pa mu je ispala slina - kaže naš izvor i dodaje da se Kostić nije obazirao na ove opaske, već je raspoloženo ušao u sud i ćaskao sa svojim pravnim zastupnicima.

Dvojica ga prijavila

Podsetimo, poznati modni dizajner bio je uhapšen 22. juna prošle godine po prijavi maloletnika L. J. (15), koji je naveo da ga je kreator seksualno uznemiravao i da mu je sipao "kamagru" u piće.

Posle maloletnika, za isto krivično delo Kostića je prijavio i mladić Š. B. (22), koji je rekao da mu je kreator davao kokain i hvatao ga za međunožje. Optuženi Kostić je u pritvoru proveo mesec i po, nakon čega je pušten da se brani sa slobode.

Nastavak suđenja u aprilu Svedočiće žrtva Na sledećem suđenju, koje je zakazano za april, trebalo bi da bude saslušan maloletni L. J., zbog čega će ovaj glavni pretres biti zatvoren za javnost. Osim njega, u sudnici će se naći i njegov branilac, ali i psiholog. Maloletnik je ranije u istrazi ispitan u prisustvu majke.

(Kurir.rs/ Danijela Jovanović/ Foto: Vladimir Šporčić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track