FUDBALSKI TRENER IZ NOVOG PAZARA PRIZNAO SILOVANJE DEČAKA: Čolaković dobio sedam godina robije!
Foto: Privatna arhiva

epilog

FUDBALSKI TRENER IZ NOVOG PAZARA PRIZNAO SILOVANJE DEČAKA: Čolaković dobio sedam godina robije!

Crna Hronika -

Denis Čolaković (28), fudbalski trener iz Novog Pazara, osuđen je juče sporazumom o priznanju krivice na sedam godina zatvora zbog silovanja maloletnika (15), kojem je držao personalne fudbalske treninge.

On se, kako saznajemo, ranije drugačije prezivao i nedavno je promenio prezime, a u pritvoru će ostati do upućivanja na izdržavanje kazne.

- Fudbalski trener iz Novog Pazara uhapšen je u petak po podne posle prijave dečaka (15) da ga je trener više puta seksualno zlostavljao u svom stanu. Prema prijavi dečaka, njega je trener pozvao u stan da mu pokaže "detalje fudbalske taktike", govorio mu je da je sjajan fudbaler, da je pred njim velika fudbalska budućnost, a onda je došlo do zlostavljanja deteta - kaže naš izvor upućen u istragu i dodaje:

- Sve se dešavalo prethodnih meseci, a dečak, koji se u poslednje vreme čudno ponašao, najpre se požalio školskom psihologu, a zatim, pošto je škola slučaj prijavila policiji, i inspektoru zaduženom za rad sa maloletnicima - objasnio je naš sagovornik.

Inače, u novopazarskom kraju u poslednje vreme zabeleženo je više slučajeva pedofilije.

Kako nezvanično saznajemo, Čolaković se ranije prezivao Turković, a pod tim prezimenom osuđen je u Austriji na tri i po godine zatvora za krivična dela iznuda i seksualno zlostavljanje. Tu kaznu je, navodno, odslužio.

(Kurir.rs/Z.Š./Foto:Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja