PALA PEKARSKA MAFIJA: Ukrali 28.000 vekni hleba!
Foto: Zoran Šaponjić

šok i neverica

PALA PEKARSKA MAFIJA: Ukrali 28.000 vekni hleba!

Crna Hronika -

Protiv magacionera i vozača preduzeća za proizvodnju peciva podneta je krivična prijava zbog sumnje da su potkradali poslodavca i stekli više od milion dinara

Požarevačka policija podnela je krivične prijave u redovnom postupku protiv magacionera (32) jednog pekarskog preduzeća iz Begaljice kod Beograda zbog sumnje da je izvršio proneveru, kao i protiv vozača (43) iz Požarevca zbog pomaganja kolegi u krivičnom delu.

Kako saznajemo, sumnja se da je magacioner iz jedne firme za proizvodnju peciva koja se nalazi u Požarevcu ukrao čak 28.000 vekni hleba. On je ukradeni hleb prodao i tako oštetio firmu za više od milion dinara.

Bili zaposleni

- Tridesetdvogodišnjak se sumnjiči da je od oktobra do decembra 2018. godine iskorišćavao to što je zaposlen u pogonu ovog preduzeća u Požarevcu i krao vekne hleba. Na taj način on je pekarsko preduzeće oštetio za više od milion dinara - priča naš izvor iz istrage i objašnjava ulogu osumnjičenog vozača.

Pomagao kolegi

- Vozač (43) koji je zaposlen u prevozničkoj firmi koja ima sklopljen ugovor sa pekarskim preduzećem tereti se da je pomagao magacioneru u prevozu hleba. Sumnja se da su njih dvojica hleb preprodavali građanima i tako zaradili pozamašnu svotu novca - kazao je sagovornik Kurira.

Prema rečima našeg izvora, da se magacioner i vozač bave mutnim radnjama otkriveno je nedavno, a krivična prijava protiv njih podneta je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu.

Brojke x 2 muškarca terete se za krađu x 3 meseca su osumnjičeni potkradali pekaru x 1 milion dinara zaradili kradljivci hleba

(Kurir.rs/J. I./ Foto ilustracija:Z:Š. )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track