Najnovije vesti

UHVAĆEN LOPOV KOJI JE UKRAO SIGURNOSNU KAMERU U MLADENOVCU: Sačekao je noć za akciju, ali na jedan detalj nije računao (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

dolijao

UHVAĆEN LOPOV KOJI JE UKRAO SIGURNOSNU KAMERU U MLADENOVCU: Sačekao je noć za akciju, ali na jedan detalj nije računao (VIDEO)

Crna Hronika

Lopov koji je u noći između ponedeljka i utorka ukrao sigurnosnu kameru na novoizgrađenom putnom prelazu "Pijaca" u Mladenovcu uhvaćen je nakon brze i efikasne reakcije policije, saopštile su "Infrastrukture železnice Srbije".

"Infrastruktura železnice Srbije" pregledaće kameru koju joj je predala policija i, ako je sve u redu, u najkraćem roku će je ponovo montirati na ovom putnom prelazu.

U noći između 18. i 19. marta na novoizgrađenom putnom prelazu "Pijaca" u Mladenovcu, koji je pre samo dvadesetak dana pušten u rad, lopov je ukrao sigurnosnu video kameru. On je tridesetak minuta nakon ponoći došao do putnog prelaza, obukao radno odelo, popeo se na reflektorski stub, skinuo video kameru i odšetao sa mesta krađe.

 

Kradljivac nije, međutim, znao da njegovu lopovsku akciju snima još jedna sigurnosna kamera na ovom putnom prelazu, a "Infrastruktura železnice Srbije" je njen snimak prosledila i medijima, što je izazvalo veliko interesovanje javnosti, kaže se u saopštenju.

 

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Printscreen Youtube)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...