Voditeljka Buba lagala o batinama?

Kurir saznaje

Voditeljka Buba lagala o batinama?

Crna Hronika -
Nisu nađeni dokazi da je bivši dečko brutalno pretukao voditeljku „Granda“ Ljubinku Dobrosavljev (34), kako je ona tvrdila

BEOGRAD - Zakuvalo se!Bivša voditeljka „Granda“ Ljubinka Buba Dobrosavljev (34) nije dostavila dokaze za teške optužbe koje je danima iznosila na račun bivšeg dečka Nebojše P., saznaje Kurir!- Proverili smo pažljivo sve navode Ljubinke Dobrosavljev. Ispostavilo se da, osim njenih tvrdnji da je bila žrtva nasilja, drugih dokaza nema! I ona sama na saslušanju u policiji dala je znatno umereniji iskaz od onoga koji su gledaoci mogli da vide kada se ispovedala preko malih ekrana. Pozivu na saslušanje odazvao se i Nebojša P., koji je ostao dosledan u tvrdnji da nikakvog nasilja nije bilo - kaže izvor Kurira.Bivša voditeljka „Granda“ podigla je veliku prašinu u novembru prošle godine, kada je „otvorila dušu“ i u intimnoj ispovesti ispričala kako je bila žrtva nasilja.- Tukao me je. Bila sam u četvrtom mesecu trudnoće. Ja sam preživela, ali beba nije - ispričala je tada Buba Dobrosavljev.U decembru je policija pokrenula istragu o spornom događaju koji se, prema rečima Ljubinke Dobrosavljev, odigrao u oktobru prošle godine.- Svi prikupljeni dokazi prosleđeni su tužilaštvu i ono sad treba da odluči da li će protiv Nebojše P. tražiti pokretanje istrage. Kako stvari trenutno stoje, veće su šanse da postupak bude pokrenut protiv voditeljke zbog lažnog prijavljivanja - dodaje sagovornik Kurira.

Nebojša P.
Nebojša P.

Advokat: Čekamo tužilaštvo- Nemamo informaciju da je krivična prijava protiv mog klijenta zvanično odbačena. Koliko smo upoznati, predmet je u tužilaštvu, koje treba da odluči šta dalje - kratko je za Kurir rekao advokat Đorđe Simić, zastupnik Nebojše P.Sa bivšim dečkom Ljubinke Dobrosavljev Kurir nije uspeo da kontaktira jer je on promenio broj telefona.

Buba: Ne želim da pričam!Ljubinka Dobrosavljev izjavila je za Kurir da je „potpuna neistina“ da protiv Nebojše P. neće biti pokrenut postupak.- Ne znam odakle vam takva informacija, ali sam sigurna da ona nije tačna i da će Nebojša P. odgovarati. Ne želim više uopšte o tome da pričam - kratko je rekla voditeljka i prekinula vezu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track