SRBI POGINULI U STRAVIČNOJ NESREĆI U KOJOJ JE STRADALA RUSKA MILIONERKA! Policija je jurila ka mestu nesreće, kad je POKOSILA bračni par iz Srbije!
Foto: AP

nesreća u frankfurtu

SRBI POGINULI U STRAVIČNOJ NESREĆI U KOJOJ JE STRADALA RUSKA MILIONERKA! Policija je jurila ka mestu nesreće, kad je POKOSILA bračni par iz Srbije!

Crna Hronika -

Muškarac i žena iz Srbije poginuli su u spletu nesrećnih okolnosti, koji je pokrenut padom aviona kod Frankfurta, kada je stradala ruska milionerka.

Do nesreće je došlo kada se putničko vozilo sudarilo sa policijskim, koje je velikom brzinom išlo ka mestu na kojem je pao avion.

foto: AP

Portal Sandžak lajv piše da su se u tom vozilu nalazili muškarac iz Prijepolja i njegova verenica iz Brodareva.

Inače, u avionskoj nesreći na zapadu Nemačke stradala je jedna od najbogatijih žena u Rusiji Natalija Fileva.

foto: Youtube/Printscreen

Osim nje, poginuo je i putnik aviona, kao i pilot. Prema pisanju Dojče velea, veruje se da su sve troje ruski državljani.

Ruska kompanija "S7 Erlajns" identifikovala je jednu od žrtava kao Nataliju Filevu, koja je bila i suvlasnica te kompanije.

Fileva (55) je na Forbsovoj listi za 2018. četvrta najbogatija žena u Rusiji, a njeno bogatsvo procenjuje se na 660 miliona dolara (534 miliona evra).

Kako prenose ruski mediji veruje se da su u avionskoj nesreći poginuli i pilot i otac Fileve, dok se u saopštenju policije navodi da će putnici najverovatnije biti identifikovani tek sledeće nedelje. Uzrok nesreće još nije poznat.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track