DETALJI STRAVIČNOG PORODIČNOG ZLOČINA U UŽICU: Bilo im je sumnjivo što nije ušla u taksi, a onda su ušli u zgradu i zatekli JEZIV PRIZOR
Foto: Kurir

HOROR

DETALJI STRAVIČNOG PORODIČNOG ZLOČINA U UŽICU: Bilo im je sumnjivo što nije ušla u taksi, a onda su ušli u zgradu i zatekli JEZIV PRIZOR

Crna Hronika -

Goran Maćić (57) ubio je doskorašnju suprugu Snežanu (51), pa telo zaključao u pomoćnoj prostoriji. Potom je otišao u selo Gorjane i izvržio samoubistvo

Goran Maćić (57) ubio je svoju bivšu suprugu Snežanu (51) u podrumu zgrade u Nemanjinoj ulici u Užicu, a zatim otišao u selo Gorjane i obesio se.

Kako saznajemo, sumnja se da je Goran jutros, nešto posle sedam sati, presreo svoju doskorašnju ženu na izlazu iz zgrade, u trenutku kada je ona kretala na posao.

foto: Kurir

Pozvala taksi,nije se pojavila

- Snežana je pre posla pozvala taksi, kojim je nameravala da se odveze do posla. Taksista je stigao do Carinskog mosta i čekao je Snežanu, ali se ona nije pojavila. Takođe, i njenim rođacima, koji su bili u njenom stanu i ispratili je, bilo je čudno što nisu videli da je izašla iz zgrade i ušla u taksi. Istovremeno, i Snežanina koleginica se zabrinula što ona ne dolazi u firmu i što se ne javlja na telefon. Kad su shvatili da se s njom nešto dešava, rođaci, koleginica i taksista pozvali su policiju - kaže komšija.

foto: Kurir

Policija je odmah po pozivu došla u Nemanjinu ulicu. Policajci su primetili krvave tragove u hodniku zgrade, koji su vodili od izlaza ka podrumu. Takođe, ispred ulaza u podrumsku prostoriju nađene su Snežanine polomljene naočare i šnala s pramenom kose. - Podrum je bio zaključan, a ključ je imao Goran. To je odmah pobudilo sumnju, pa su pozvali i vatrogasce, koji su razvalili vrata. Unutra su zatekli mrtvu Snežanu. Imala je veliku ranu na vratu, nanetu nožem. Takođe vrat joj je bio crven i modar, što ukazuje na to da ju je bivši suprug i davio golim rukama - kaže sagovornik Kurira i dodaje da se pretpostavlja da je Goran presreo nesrećnu ženu kad je silazila niz stepenice.

- Sumnja se da ju je još tu napao i odvukao je u podrum, gde ju je ubio. Nož kojim je Snežana zaklana nađen je krvav kraj njenog tela - kaže izvor.

foto: Kurir

Oduzeli mu oružje

Nakon što je usmrtio bivšu suprugu, Goran je otišao na svoje imanje u selu Gorjani, udaljenom desetak kilometara od Užica, i tamo se obesio. - Snežana i Goran dugo su živeli u lošem braku. Imali su jako narušene odnose, zbog čega su se nedavno i razveli. Snežana je navodno u februaru prijavila Gorana policiji za porodično nasilje i tada mu je izrečena hitna mera udaljenja iz stana i zabrana prilaska Snežani. Takođe, oduzeta mu je i lovačka puška - objašnjava sagovornik.

Iza sebe ostavila ćerku NIJE DELOVALA UZNEMIRENO

Ubijena Snežana je radila u jednom užičkom preduzeću, a Goran kao građevinski radnik. - U braku su dobili ćerku, koja je sada udata. Ovo je veliki šok za nju. Tek treba da se utvrdi zbog čega je Goran odlučio da usmrti ženu i sebe. Takođe, naložena je obdukcija oba tela kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti - kaže izvor i dodaje da niko od Snežaninih kolega i rođaka poslednjih dana nije primetio da je ona uznemirena ili loše raspoložena.

Kurir.rs/Zoran Šaponjić Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja