OSUMNJIČENI ZORAN MARJANOVIĆ O UBISTVU SUPRUGE JELENE: Ovo je loša sudbina, splet loših okolnosti ili spoj loših duša okolo!
Foto: Vladimir Šporčić

glavni osumnjičeni

OSUMNJIČENI ZORAN MARJANOVIĆ O UBISTVU SUPRUGE JELENE: Ovo je loša sudbina, splet loših okolnosti ili spoj loših duša okolo!

Crna Hronika -

Zoran Marjanović, koji čeka da tužilaštvo, koje ga sumnjiči za ubistvo supruge Jelene, ubijene pre tačno 3 godine, podigne novu optužnicu protiv njega ili odustane, osvrnuo se na tok istrage koju prati cela Srbija.

- Mora pravda da pobedi, kao i uvek. Ne znam kako ovo da komentarišem, da li kao lošu sudbinu ili kao splet nekih loših okolnosti ili kao spoj loših ljudi okolo. Ne mogu da definišem. Ja polazim od sebe - nikada ne bih osudio nekoga, čak ni verbalno, a da nisam siguran da je nešto učinio. Pogotovo u ovakvom jednom zločinu, ovo je strašno - kazao je Zoran.

1 / 6 Foto: Vladimir Šporčić

On je juče sa porodicom izašao na grob, ali i na nasip, mesto gde je Jelena ubijena, da obeleži trogodišnjicu od ovog stravičnog zločina.

- Kao što u jednoj pesmi pevač kaže: "Ne veruje srce pameti", tako je i kod mene. Svestan sam šta se dogodilo, ali duša to ne prihvata - rekao je Zoran za Kurir.

Podsetimo, Jelena Marjanović nađena je mrtva na nasipu u Borči 2.aprila 2016, nakon što je suprug prijavio njen nestanak. Za njeno ubistvo osumnjičen je suprug Zoran, a optužnica protiv njega je 2 puta vraćana na dopunu.

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track