SALUŠANI NAPADAČI S VRAČARA: Žao nam je zbog svega, nismo znali da je Velinovu dete bolesno!
Foto: Privatna Arhiva

Prvo osnovno tužilaštvo

SALUŠANI NAPADAČI S VRAČARA: Žao nam je zbog svega, nismo znali da je Velinovu dete bolesno!

Crna Hronika -

Otac i sin, Tomica M. (50) i Zoran S. (24) rekli su da su spremni da se izvine Goranu Velinovu, koga su pretukli zbog svađe oko parking mesta za invalide

Otac i sin Tomica M. (50) i Zoran S. (24) koji su osumnjičeni da su pretukli Gorana Velinova, oca devojčice obolele od Daunovog sindroma zbog svađe oko parkling mesta za invalide, kao i još jednog starijeg muškarca, danas su saslušani u Prvom osnovnom tužilaštvu koje protiv njih vodi istragu.

Incident se podsetimo, dogodio 27. marta u Novopazarskoj ulici na Vračaru, a uhapšeni su juče izneli detaljnu odbranu.

Otac i sin su potvrdili da je došlo do fizičkog obračuna, ali su obojica tvrdila da je u pitanju bila samoodbrana, kao i da nisu znali da Velinov ima bolesno dete.

- Žao mi je zbog svega što se dogodilo. Spreman sam da se izvinim i nadoknadim štetu. U vreme incidenta nikakvo dete nije bilo prisutno, a tek smo kasnije saznali da taj čovek ima bolesnu ćerku. Auto sam ostavio na invalidskom mestu jer sam samo na kratko sa sinom otišao da podignem pljeskavice. Žena i snaja su ostale pored kola, a kada sam se vratio dvojica muškarca su se okomili na mene. Počeli su da mi šutiraju kola - ispričao je navodno na saslušanju Tomica B.

Sličnu priču ponovio je i njegov sin koji je naveo da je po izlasku iz lokala brze hrane video dvojicu muškaraca koji mu napadaju majku i ženu.

- Oni su napali nas prvi. Žao mi je što se sve ovo dogodilo jer nijednog trenutka nismo znali da taj čovek ima bolesno dete - kazao je Zoran S.

Njihov advokat Nebojša Milosavljević kazao je za Kurir da je obojici osumnjčenih određen pritvor, kao i da je do incidenta došlo spletom okolnosti.

- Oni su reagovali u samoodbrani jer su im napadnute majka i žena. Tomicina žena ima masnicu na ruci, dok je Zoranovoj ženi polomljen nokat. Izrazili su kajanje zbog svega - naveo je Milosavljević.

Kako Kurir saznaje, u daljem toku istrage trebalo bi da bude saslušan i napadnuti Velinov, kao i svedoci.

(Kurir.rs/I.M./Foto: Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track