TUGA I STREPNJA NAKON TEŠKE NESREĆE KOD KIKINDE: Marijana (14) sahranjuju, njegov vršnjak skinut sa respiratora
Foto: S.U.

strašno

TUGA I STREPNJA NAKON TEŠKE NESREĆE KOD KIKINDE: Marijana (14) sahranjuju, njegov vršnjak skinut sa respiratora

Crna Hronika -

Zdravstveno stanje teško povređenog dečaka T.N. (14) iz Kikinde nešto je bolje, ali se on i dalje nalazi u teškom opštem stanju.

U košmarnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak uveče, nešto posle 20 sati, poginuo je Marijan P. (14) iz Kikinde. Dečak T.N. zadobio je teške telesne povrede, dok je njegov stariji brat K.N. (16) lakše povređen. Na trojicu dečaka, na delu puta Kikinda- Iđoš, naleteo je vozač audija A6, D.Š. (20) iz Iđoša. Marijan P. je na kormanu vozio T.N. dok je njegov stariji brat K.N. gurao bicikl nakon što mu se probušila guma:

"Dečak T.N. nalazi se na Intezivnoj nezi Dečje hirurgije Dečije klinike u Novom Sadu. Nešto je bolje. Počeo je spontano da diše, pa više nije na respiratoru. Međutim, on je i dalje teškog opšteg stanja. Očekuje ga operacija butne kosti- izjavila je dr Andrea Đuretić, portparolka Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine. Klaru i Tibora Nađ, roditelje teško povređenog dečaka, nismo zatekli kod kuće:

"Mama i tata otišli su u Novi Sad da vide kako je moj mlađi brat. Malo mu je bolje, rekli su da će morati da mu operišu butnu kost. Mene boli povređena noga pa pijem lekove protiv bolova", rekao nam je K.N.

Nedaleko od sirotinjskom doma porodice Nađ, ulicu dalje, tuga i jecaji u domu Pante Petrovića, dede nastradalog Marijana. I u četvrtak su rodbina, komšije i prijatelji pristizali da izjave saučešće i podele bol sa unesrećenim deda Pantom. Njegov unuk biće sahranjen u petak. Istoga dana, u Osnovnom javnom tužilaštvo u Kikindi, biće saslušan vozač D.Š. On je, inače, dva puta bio alkotestiran, a pokazalo se da kobne večeri nije bio pod dejstvom alkohola.

(Kurir.rs/S.U./Foto: S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track