NAKON TEŠKE SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD KIKINDE: Vozaču audija određen pritvor do 30 dana
Foto: S.U.

NAKON TEŠKE SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD KIKINDE: Vozaču audija određen pritvor do 30 dana

Crna Hronika -

KIKINDA - D.Š.(20) iz Iđoša, određen je pritvor u trajanju do 30 dana, a on se tereti za teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, koje je počinio iz nehata.

Prema našim nezvaničnim saznanjima, Osnovno javno tužilaštvo u Kikindi uzeće u obzir da vozač audija A6 nije bio u alkoholisanom stanju i da nije prebrzo vozio, ali će odgovarati za posledice teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u utorak uveče, nešto posle 20 sati.

foto: S.U.

Tada je D.Š. naleteo na trojicu dečaka iz Kikinde, a nesreća se dogodila na delu puta Kikinda Iđoš. Od posledica povreda, na putu do bolnice, preminuo je Marijan P. (14) iz Kikinde.

On je na kormanu bicikla prevozio vršnjaka T.N. iz Kikinde, koji je zadobio teške telesne povrede i nalazi se na Intezivnoj nezi Dečje hirurgije Dečije klinike u Novom Sadu. Njegov stariji brat K.N. (16) lakše je povređen.

Kobne večeri on je gurao bicikl jer mu se probušila guma, dok su se njegov brat i Marijan P. vozili na neosvetljenom biciklu.

foto: S.U.

Na večni počinak u petak je ispraćen Marijan P. Od njega su se oprostili najmiliji, ali i školski drugovi iz OŠ “Jovan Popović”:

- Malo ko od prisutnih mogao je da zadrži suze. Sahrani su prisustvovali Marijanova učiteljica, razredna i odeljenje osmog razreda koje je pohađao njegov stariji brat - rekli su nam u ovoj kikindskoj školi.

I oni su potvrdili da Marijana život nije mazio. Majka ga je napustila dok je bio beba, dok mu se otac nalazi uzatvoru. O dečaku su brinuli baba i deda Julija i Panta Petrović.

(Kurir.rs/S.U. Foto: S.U)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track