DRAMA U ĐURĐEVU: Otac upucao sina pa pretio da će se ubiti! Osujećen MUNJEVITOM AKCIJOM SPECIJALACA
Foto: S.S.

DRAMA U ĐURĐEVU: Otac upucao sina pa pretio da će se ubiti! Osujećen MUNJEVITOM AKCIJOM SPECIJALACA

Crna Hronika -

ĐURĐEVO - Dragomir T. (58) danas u popodevnim časovina, upucao je iz pištolja svog sina Nikolu (35), u Đurđevu, u porodičnoj kući.

Kako nezvanično saznajemo, nakon verbalne prepirke, Dragomir je iz pištolja, koji legalno poseduje, ispalio je jedan hitac u sina Nikolu, a zatim pozvao policiju i hitnu pomoć iz Žablja, kojima je dozvolio da sina iznesu iz kuće i transportuju u Urgentni centar KCV.

Teško ranjen, u predelu grudi, podvrgnut je operativnom zahvatu u novosadskoj bolnici.

Otac je sebi repetirani pištolj prislonio na čelo i pretio policiji da će se ubiti. Jake snage žabaljske i novosadske policije opkolile su kuću, a petorica odvažnih policajaca iz Žablja pregovorima su pokušali da ubede Dragomira da odbaci pištolj i mirno se preda.

Kako saznajemo pošto ubeđivanje nije dalo rezultata, drama u dnevnoj sobi okončana je munjevitom akcijom.Hrabri policajci iz Žablja oteli su pištolj s metkom u cevi i savladali Dragomira, koji je sproveden u sedište Policijske stanice, gde mu je određeno zadržavanje, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Motiv pucnjave se utvrđuje.

(Kurir.rs/S.S. Foto: S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track