Najnovije vesti

POSLEDNJA IVINA (19) FOTOGRAFIJA LEDI KRV U ŽILAMA: Ovo je devojka koja je pala sa krova u Nišu dok je snimala video sa drugarima!
Foto: Printscreen Facebook

koračala unazad

POSLEDNJA IVINA (19) FOTOGRAFIJA LEDI KRV U ŽILAMA: Ovo je devojka koja je pala sa krova u Nišu dok je snimala video sa drugarima!

Crna Hronika

Nišlijka Iva M. (19) tragično je nastradala kada je, prilikom snimanja video-klipa na jednoj zgradi, pala sa krova u noći između subote i nedelje.

 

Iva je u noći između subote i nedelje, neposredno pre tragedije, boravila sa dvojicom prijatelja na krovu stambene zgrade u Čarnojevićevoj ulici u Nišu.

 

foto: Kurir/M.S.

 

Njena poslednja objavljena fotografija na Fejsbuku je upravo sa jednog krova u Nišu. Za sada nije sigurno da li je reč o mestu odakle je pala.

 

Iva inače nije živela u ovoj zgradi, a prema rečima komšinice, tu je ranije živeo njen drug.

 

foto: Kurir/M.S., Printscreen


- Policajci su nam rekli da je ona snimala nekakav video klip s krova zgrade. Ovog nižeg momka ne poznajem, a drugi je živeo ovde sa ocem i majkom nekada. Devojka ne živi u našoj zgradi - priča ova komšinica.

 

- Devojka i dvojica njenih drugova su se nalazili na krovu. Ona je krenula da snima video-klip i kretala se unazad kada je u jednom trenutku došla do ivice krova i pala na beton ispred zgrade - prenose beogradski mediji.

 

foto: Facebook

Zgrada u Čarnojevićevoj 25 je bila blokirana oko dva sata dok policija nije izvršila uviđaj. Hitna pomoć je saopštila da je poginula na licu mesta, mada su mnoge komšije videle da je ekipa pokušala da joj pomogne posle pada.

 

Upozorenje mladima

 

Psiholozi upozoravaju da mladi u tom uzrastu imaju potrebu da se dokazuju.

Kažu da njima stvari poput dobrog video-klipa i nisu toliko nebitne, koliko zapravo jesu, te da oni nisu svesni rizika u koji se upuštaju.

 

Ovaj tragični događaj je upozorenje i roditeljima i deci da je lična bezbednost na prvom mestu.

 

(Kurir.rs/M.S)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...