ELITNA PROSTITUCIJA: Šabački makro ponovo uhapšen, voditeljke, starlete, sportisti i biznismeni se tresu od straha!
Foto: Nemanja Pančić

ponovo iza rešetaka

ELITNA PROSTITUCIJA: Šabački makro ponovo uhapšen, voditeljke, starlete, sportisti i biznismeni se tresu od straha!

Crna Hronika -

Šapčanin Mihajlo Maksimović koji je od ranije poznat kao najveći makro u regionu, ponovo je uhapšen, a srpski džet-set opet strahuje da li će podaci iz njegove "arhive" izaći u javnost i izazvati skandal!.

Kako saznajemo, Mihajlo je uhapšen nedavno na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, a policija je kod njega pronašla lap-to, mobilne telefone kao i sveske, u kojima je ovaj poznati makro zabeležio imena devojaka i žena koje su pružale seksualne usluge, ali i njihovih mušterija.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Kako se ispostavilo, prostitutke su uglavnom poznate pevačice i starlete, dok su njihove usluge koristili poznati sportisti, biznismeni i političari.

Policija je povela istragu, i sama šokirana imenima iz Mihajlovog spiska, a brojne poznate ličnosti sada u panici preko advokata pokušavaju da spreče da njihova imena izađu u javnost.

Podsetimo Maksimović je u decembru 2014. godine uhapšen u rutinskoj saobraćajnoj kontroli, a policija je nedugo zatim utvrdila da se bavio organizovanjem elitne prostitucije i da je radio sa sedam prostitutki, od kojih je pet uhapšeno. Tada su privedeni Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, i Božana Vujinović.

Tužilaštvo i policija su utvrdili da je Maksimović radio sa tri saradnika, a osim manekenki, za njega su radile i medicinske sestre, studentkinje, jedna menadžerka hotela.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Maksimović je potom sredinom 2015. godine sklopio nagodbu sa Prvim osnovnim tužilaštvom o priznanju krivice i sud ga je osudio uslovno na deset meseci zatvora, sa rokom provere od tri godine. Takođe, Maksimović je pristao i da plati i novčanu kaznu od 120.000 dinara. Imena njegovih klijenata su međutim tada ostala tajna, a oni čak tada nisu ni pozivani na saslušanje.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja