STRAVIČNO SVEDOČENJE IZ POŽAREVCA! DEVOJČICA SE OTROVALA GRANULAMA ZA PACOVE: Majka zatekla bebu kako s poda jede mišоmor, umrla posle 24 sata!
Foto: Profimedia

horor

STRAVIČNO SVEDOČENJE IZ POŽAREVCA! DEVOJČICA SE OTROVALA GRANULAMA ZA PACOVE: Majka zatekla bebu kako s poda jede mišоmor, umrla posle 24 sata!

Crna Hronika -

Anela K., stara godinu dana, preminula je nakon što je u svojoj kući u Požarevcu strpala u usta otrov za pacove. Devojčicu sa penom na ustima zatekla majka

Anela K., stara godinu dana, preminula je nakon što je u svojoj kući u Požarevcu pojela više granula otrova za pacove. Devojčica se otrovala mišomorom u ponedeljak i odmah je prebačena u bolnicu, ali je nakon 24 sata izgubila bitku za život.

Kako saznajemo, devojčica je u ponedeljak bila kod kuće s majkom Jelenom (19), koja je zatekla ćerku kako jede otrovne kuglice i videla da joj pena ide na usta.

Majka je odvela u bolnicu

- Majka je ispričala da je zatekla bebu kako na podu jede mišomor. Videla je da joj nije dobro i odmah ju je zgrabila u naručje i odvela u bolnicu, ali nažalost, lekari nisu uspeli da spasu maleni život. Pretpostavlja se da je Anela, puzeći po kući, pronašla kesu sa mišomorom, koji je u obliku kuglica i roze boje, nalik bombonicama. Dete je stavilo nekoliko granula u usta i progutalo, a kada je majka naišla, već je bilo kasno - kaže izvor Kurira.

Prabaka preminule devojčice rekla je za Kurir da su svi u šoku i da je Jelena bila ceo dan u bolnici, gde je završavala papirologiju oko preuzimanja tela.

- Niko nije kriv, beba je valjda pojela otrov, ali još uvek niko sa sigurnošću ne zna šta se tačno dogodilo. Meni su tek u utorak rekli šta se dogodilo, pošto je Aneli tada naglo pozlilo u bolnici i trebalo je da joj se da krv, ali sve je bilo uzalud. Evo sad spremamo sahranu bebi - kaže uplakana prabaka i dodaje da je devojčica živela s majkom, bakom i četvorogodišnjim bratom, dok joj je otac negde u Beogradu.

Tužilaštvo obavešteno

Prema rečima našeg izvora, o čitavom slučaju obavešteno je i Više javno tužilaštvo, a u kući u kojoj je devojčica živela nađen je i mišomor.

- Telo malene Anele poslato je na obdukciju kako bi se utvrdilo koji tačno otrov je ona progutala. Takođe, policija će obaviti razgovor sa bebinom mamom, koja je jedini svedok. Ispitaće se i da li je u ovoj porodici bilo zanemarivanja ili eventualnog zlostavljanja dece - kaže naš izvor.

Komšije u šoku Čuli smo šta se dogodilo Komšije porodice u kojoj je preminula beba za majku devojčice su imale samo reči hvale. - Oni su mirni, ne prave nikome probleme. Čuli smo šta se dogodilo, ali nismo znali da li se beba otrovala ili umrla od virusa - kazala je jedna komšinica.

Sličan slučaj Otrovalo se dete u Prokuplju Pre manje od mesec dana trogodišnje dete u Prokuplju takođe se otrovalo mišomorom. Navodno, dete je slučajno progutalo otrov, a starija sestra je primetila da ima roze kuglice u ustima, pa je pozvala roditelje, koji su ih izvadili. Mališan je prebačen u KC Niš, gde mu je spasen život.

(Kurir.rs/ J.I./ Foto: Ilustracija: Profimedia )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track