Najnovije vesti

JOVAN NA FEJSBUKU NAJAVIO DA ĆE SE UBITI, PA SE OBESIO I OSTAVIO BIVŠOJ ŽENI PORUKU: Sad ti deci objasni zašto im se otac ubio! STRAŠNO
Foto: Facebook

JOŠ JEDNO SAMOUBISTVO U BEŠKOJ

JOVAN NA FEJSBUKU NAJAVIO DA ĆE SE UBITI, PA SE OBESIO I OSTAVIO BIVŠOJ ŽENI PORUKU: Sad ti deci objasni zašto im se otac ubio! STRAŠNO

Crna Hronika

Jovan Vojnović iz Beške izvršio je juče samoubistvo obesivši se, a prethodno je na svom Fejsbuk nalogu najavio da će to učiniti.

Na osnovu statusa koji je objavio, razlog za samoubistvo je to što ga je supruga ostavila pre dve godine i sa sobom odvela njihovu decu.

"Pre dve godine napustila me je moja žena i odvela našu decu. Ostao sam sam. Za te dve godine pokušao sam sve što sam znao i umeo i preko zakona, suda i policije. Terala me je u zatvor dva puta, ali sam ja opet po izlasku klečao i molio, donosio cveće, slike, odlazio ili u suzama, ili u pandurskim kolima... Za bilo kakvu šansu, zagrljaj, razgovor, za šansu da okajem grehe, da vratim porodicu kući, da ih zagrlim napisao je Jovan i dodao: Objasni sada deci zašto im se otac ubio. Kad pogledaš u Anine oči, videćeš mene. Bili ste mi sve. Jebo život kad ostaneš sam bez svoje porodice. Kome da se vratim kući, sebi? Sam sebi i ne trebam. Rekao sam ti da bih dao život za tebe. Zbogom, porodico izgubljena..." - naveo je Vojnović na Fejsbuku i ubrzo posle toga se obesio.

Kurir.rs / Foto: Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...