UŽAS NA TISI! Leš muškarca (62) iz Novog Kneževca u fazi raspadanja izvučen kod Kanjiže
Foto: S.U.

uviđaj u toku

UŽAS NA TISI! Leš muškarca (62) iz Novog Kneževca u fazi raspadanja izvučen kod Kanjiže

Crna Hronika -

NOVI KNEŽEVAC - Beživotno telo Milana Jančića (62) iz Novog Kneževca, pronađen je u danas, pre podne u Tisi kod naselja Adorjan, nedaleko od Kanjiže.

Leš je nađen kod kod gravitacione pumpe za prebacivanje vode iz reke u kanal Tisa-Palić.

-Prilikom uviđaja je ustanovljeno da na telu nema zaživotnih povreda. Tačan uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije u novosadskom Centru za sudsku medicinu- rečeno nam je u senćanskom Osnovnom javnom tužilaštvu.

Novokneževačkoj policiji je nestanak Milana Jančića prijavljen 24. marta.

Nastradali čovek živeo je sa majkom, a ranije je radio kao vozač. Dan pre nestanka sa društvom je bio na Tisi gde su roštiljali. Milanov drug proslavljao je rođendan . Kad je malobrojno društvo rešilo da se raziđe, Milan je odlučio da ostane. Najverovatnije je u neko doba upao u reku i utopio se, jer je sutradan u reci pronađen njegov bicikl i još neke lične stvari. Polovina zadnjeg točka bicikla bila je u vodi, a na tom mestu su pronađeni tabakera i upaljač. Utopljenik je pronađen nekih šestih kilometara nizvodno od Novog Kneževca.

Nije prvi put

Na sličan način, oktobra prošle godine, stradao je Ištvan Čikoš (68) iz Adorjana kod Kanjiže. Beživotno telo penzionera invalida pecaroši su pronašli u Tisi, u koju je upao vozeći bicikl. Kobnog dana Ištvan se biciklom spustio od nasipa prema Tisi. Najverovatnije nije nije mogao da se zaustavi, pa je pao neposredno pre vode i skotrljao se u reku. Na mestu pada pronađeni su njegova kapa i bicikl.

Kurir.rs/S.U/Foto: Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track