NESREĆA KOJA JE VERENIKE IZ SRBIJE ZAVILA U CRNO! 9 meseci nakon kobne noći u Bečićima Snežana je i dalje u komi, a crnogorska slikarka NE OSEĆA KRIVICU ZA UDES!
Foto: Facebook/Youtube

tuga

NESREĆA KOJA JE VERENIKE IZ SRBIJE ZAVILA U CRNO! 9 meseci nakon kobne noći u Bečićima Snežana je i dalje u komi, a crnogorska slikarka NE OSEĆA KRIVICU ZA UDES!

Crna Hronika -

Snežana Rudinac (24), koja se već devet meseci nalazi u komi nakon stravične nesreće u Bečićima u kojoj je poginuo njen verenik Miloš Vukomanović (25), a za čije izazivanje je optužena crnogorska slikarka Emina Adrović (23), premeštena je u bolnicu u rodno Kraljevo.

Na današnji dan pre devet meseci u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na bulevaru u Bečićima stradao je Miloš Vukomanović, a njegova verenica Snežana Rudinac teško je povređena i od tog dana se ne budi iz kome.

Rudinac je 8. marta sa Vojnomedicinske akademije u Beogradu prevezena u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu, kako bi bila bliže svojim roditeljima.

Ona se na odeljenju intenzivnog lečenja, nepromenjenog zdravstvenog stanja. Da podsetimo, stravična saobraćajka se desila u julu 2018. godine.

Naime, na Snežanu i njenog verenika je, dok su pokušavali da pređu ulicu na mestu gde je nekada bio pešački prelaz, naletela automobilom Emina Adrović iz Budve.

Miloš je poginuo na licu mesta, a ona je zadobila teške povrede glave, potkolenice, natkolenice i grudnog koša.

Njen verenik Miloš Vukomanović sahranjen je u rodnom mestu Žitkovac na severu Kosova i Metohije. Miloš i Snežana bili su u vezi nekoliko godina, a u Bečiće su otišli kako bi zaradili za planiranu svadbu i zajednički život koji su planirali.

Emina Adrović, slikarka iz Budve, nakon mesec dana pritvora, puštena je uz kauciju od 218.000 evra.

Na suđenju je izjavila da se ne oseća krivom za nesreću.

Adrovićeva je pred sudijom kotorskog suda rekla da joj je "jako teško" i da je joj je ova saobraćajna nesreća "totalno promenila život".

- Želim da porodici Vukomanović izjavim iskreno saučešće i nadam se brzom oporavku Snežane. Stalno se raspitujem za njeno zdravlje. Međutim, ja ne osećam krivicu, jer nisam nikako mogla da izbegnem nezgodu, niti da predvidim njihovo kretanje i naglo vraćanje unazad - navela je ona.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track