Najnovije vesti

SRPSKI MOĆNICI U PANICI ZBOG MAKROOVE KNJIGE: Političari prete Mihajlu: Ne objavljuj naša imena! Ko je sve bio sa najpoznatijim estradnim prostitutkama?
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

OTKRIVAMO

SRPSKI MOĆNICI U PANICI ZBOG MAKROOVE KNJIGE: Političari prete Mihajlu: Ne objavljuj naša imena! Ko je sve bio sa najpoznatijim estradnim prostitutkama?

Crna Hronika
21:00h

Klijenti koji su koristili usluge devojaka koje rade za najpoznatijeg estradnog makroa Mihajla Maksimovića na sve načine pokušavaju da mu pošalju poruku da ih ne pominje u knjizi "Javna tajna"

Knjiga koju je uhapšeni estradni makro Mihajlo Maksimović počeo da piše iza rešetaka, a koja, kako je ekskluzivno otkrio za Kurir, nosi radni naslov "Javna tajna", izazvala je pravu paniku među srpskim biznismenima i političarima, koji na sve načine pokušavaju da saznaju da li će se naći na njegovim stranicama!

Izvor Kurira otkriva da većina njih veruje da Mihajlo neće objaviti prava imena, ali strahuju da bi, i ukoliko im nadene nadimke i opiše poslove kojima se bave, čitaoci mogli da ih prepoznaju

Većina oženjena

- Na sve načine pojedinci koji su godinama koristili usluge Mihajlovih devojaka pokušavaju da mu preko posrednika pošalju poruku u pritvor i da ga zamole da ih ne pominje. Većina njih strahuje od svojih supruga i toga da bi porodice mogle da saznaju za njihovu mračnu stranu. Istina je da Mihajlo mnogo zna - otkriva za Kurir Maksimovićev prijatelj.

foto: Aleksandar Cile Jovanović, Profimedia

Još uvek je neizvesno kako će tačno izgledati makroova knjiga, odnosno da li će se u njoj naći imena moćnika. Ipak, kako je za Kurir rekao Mihajlov advokat Danilo Nikolić: "Mihajlo je odlučio da čitaocima otkrije sve nedoumice koje imaju o elitnoj prostituciji i njemu kao čoveku."

- Knjiga će najverovatnije otkrivati kako funkcioniše svet kataloga i prostitutki - kaže naš izvor i dodaje da je siguran da će Maksimović voditi računa o diskreciji i da neće pominjati imena i funkcije onih sa kojima je sarađivao, jer bi se u tom slučaju tresla država.

Katalozi Čeka se veštačenje kompjutera Policija je prilikom hapšenja Mihajla Maksimovića i njegovog brata Dušana Milenkovića, kako je Kurir pisao, zaplenila nekoliko kompjutera i mobilnih telefona, u kojima je estradni makro vodio detaljnu evidenciju o poslovanju. - Oni su poslati na veštačenje, posle kog bi istražitelji trebalo da budu upoznati sa celokupnom njihovom sadržinom - kaže izvor Kurira iz istrage. Mihajlo je, podsetimo, uhapšen krajem februara i od tada je u pritvoru.

- Među njima ima političara iz bivše, ali i aktuelne vlasti, poznatih sportista, biznismena, bankara, menadžera. Imena devojaka koje su za njega radile već su objavljena u medijima. Ja verujem da Mihajlo hoće samo da čitaocima dočara na koji način taj svet funkcioniše, kao i kako žive devojke koje za njega rade, zbog čega neke ulaze u rijalitije, ali i kako te devojke žive dvostruki život - objašnjava sagovornik Kurira.

Trgovina ljudima

Mihajlo, koji je u pritvoru zbog sumnje da je trgovao ljudima, prema rečima našeg sagovornika, ozbiljno je shvatao svoj posao i imao je stroga pravila ponašanja.

x 2 meseca je u pritvoru Maksimović x 15 devojaka najmanje je u svakom trenutku imao u ponudi x 12 godina zatvora je maksimalna kazna koja mu preti

foto: Shutterstock

- Nije istina da je bilo koga primoravao da radi za njega, javljalo se puno devojka koje su želele da ih uposli, praktično su one pronalazile njega. Istina je da je imao stroga pravila, u smislu da su morale da budu doterane, zdrave, da brinu o sebi i da vežbaju. Ali svaka od njih mogla je i da odbije klijenta. Zarađivale su oko 10.000 evra mesečno - dodaje on.

Podsetimo, kako je Kurir pisao, devojke koje su radile za makroa svedočile su u istrazi da ih je primoravao da stave silikone i idu na lajfkouč seminare, ali nijedna nije sporila da su mesečno zarađivale najmanje nekoliko hiljada evra.

(Kurir.rs/Danijela Jovanović/foto Aleksandar Cile Jovanović, Privatna arhiva)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track