UBIJENI BIZNISMEN KRUNIĆ BIO U VEZI SA EMINOM I TIJANOM STAJŠIĆ! S jednom je bila velika ljubav, S DRUGOM JE BILO BURNO, ALI JE DOŠLO I DO VERIDBE!
Foto: Printscreen, Dado Đilas, Damir Dervišagić

SAZNAJEMO

UBIJENI BIZNISMEN KRUNIĆ BIO U VEZI SA EMINOM I TIJANOM STAJŠIĆ! S jednom je bila velika ljubav, S DRUGOM JE BILO BURNO, ALI JE DOŠLO I DO VERIDBE!

Crna Hronika -

Profesionalna likvidacija Zbog sumnje da su umešani u ubistvo banjalučkog privrednika, policija privela i ozloglašenu braću Armina i Nermina Ćuluma, ali su oni posle saslušanja pušteni na slobodu

Banjalučki biznismen Slaviša Krunić, koji je izrešetan u ponedeljak uveče u naselju Glamočani, važio je za velikog zavodnika u regionu, a nekada je bio u vezi sa pevačicom Eminom Jahović, kao i misicom i manekenkom Tijanom Stajšić.

Kako za Kurir otkriva dobro obavešten izvor, Krunić je sa poznatom Novopazarkom bio u emotivnoj vezi još 2008, pre nego što se ona upoznala turskog pevača Mustafu Sandala, za koga se i venčala.

foto: Avaz.ba

Velika ljubav

- Emina i Slaviša bili su u vezi nekoliko meseci. To je bila velika ljubav, koju su oni pokušavali da sakriju od javnosti, iako je i ona tad živela u Banjaluci. Nakon raskida ostali su u dobrim odnosima, a ubrzo nakon toga Slaviša je otpočeo vezu sa manekenkom i nekadašnjom mis Jugoslavije Tijanom Stajšić, koja je kasnije krunisana veridbom - otkrio je Kurirov izvor.

On dodaje da je veza Stajšićeve i Krunića trajala tri godine, kao i da je bila dosta burna.

- Slaviša je insistirao da se ona preseli u Banjaluku, kao i da prestane da se bavi manekenstvom, što je ona i učinila. Tokom njihove veze pričalo se da joj on nije bio veran, a uprkos veridbi, veza je pukla i Tijana se vratila u Srbiju. Često je znala da kaže da posle Slaviše neće dozvoliti nijednom muškarcu da je skine sa manekenske piste i odvoji od posla - dodaje naš sagovornik.

Reporteri Kurira pokušali su juče da stupe u kontakt sa Tijanom Stajšić, ali je njen broj poznat redakciji bio nedostupan do kraja dana. Ni Emina Jahović se nije javljala na naše pozive, a njen PR Ninoslav Prodanović rekao je da nije čuo da su Emina i ubijeni bili u vezi.

Ubijeni Krunić je zbog svoje agencije za obezbeđenje često bio u kontaktu sa brojnim javnim ličnostima iz regiona koje su boravile u Banjaluci, posebno dok se u tom gradu organizovala manifestacija Oskar popularnosti.

- Jedne godine Karleuša je sa Darkom Kostićem bila na Oskaru, pa su u okviru jedne televizijske emisije bili i glavni akteri skrivene kamere. Zbog potreba snimanja, vozili su se u Krunićevom „hameru“ - kaže naš izvor.

Zbog Krunićevog ubistva, ali i njegovog telohranitelja Žarka Pavlovića, policija je već u prvim satima istrage uhapsila Emilija Baldu i Gorana Milanovića, za koje sumnja da su izvršili ovu profesionalnu likvidaciju. Policija, međutim, i dalje traga za još jednim osumnjičenim, Benedijem Đukanovićem, dok je tokom krvavog obračuna ubijen i napadač Željko Kovačević.

Pušteni na slobodu

- Zbog sumnje da su umešani u zločin, uhapšeni su i braća Armin i Nermin Ćulum iz Sanskog Mosta, ali su oni juče pušteni na slobodu, kao i Goran Milanović. Braća Ćulum su na čelu bajkerske organizacije Junajted tribjuns, koju je nemačka tajna služba proglasila za državnu opasnost, a u Evropi su proglašeni za treću najveću opasnost za bezbednost. Ova grupa je direktni konkurent drugim bajkerskim grupama Hels ejndžels i Bandidos - preneli su bosanski mediji.

Oni navode i da je nedavno bivši reprezentativac BiH Ognjen Vranješ na početku seks-skandala s Jelenom Karleušom objavio fotografiju s Nerminom Ćulumom na svom Instagramu. Vranješ i braća su drugari, o čemu svedoče njihove zajedničke fotografije, ali i komentari ispod slika na društvenim mrežama - kaže izvor.

foto: Printscreen

Ekstravagantni

VOZE SAMO „LAMBORGINI“

foto: Printscreen Instagram

Braća Armin i Nermin Ćulum iz Sanskog Mosta poznati su na društvenim mrežama, gde objavljuju slike svog ekstravagantnog života. Oni koji prate braću Ćulum na Instagramu mogli su da zapaze da ovi momci voze isključivo „lamborginije“.

Propust policije

ZAUSTAVILI BANDŽA, PA GA PUSTILI

Benedi Đukanović, za kojim je policija Republike Srpske raspisala poternicu zbog ubistva Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića, zaustavljen je posle ubistva, prilikom redovne kontrole nedaleko od Dervente. Đukanovića je policija zaustavila u utorak ujutro, u 2.10, ali je on pušten jer tada nije postojala poternica. On se navodno u trenutku zaustavljanja nalazio u belom „golfu 7“.

- Đukanović je dobro poznat i srpskoj policiji. On je pre 11 godina bio hapšen zbog umešanosti u pokušaj ubistva Nebojše Stojkovića Stojketa, vođe „rakovičkog klana“ u Beogradu. Inače, Đukanović, koga zovu Bandžo, važi za plaćenika i stručnjaka za postavljanje eksplozivnih naprava - kaže izvor.

Kurir.rs/Danijela Jovanović/Foto: Printscreen, Dado Đilas, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track