ISTRAGA ZLOČINA U VRDNIKU: Fatalna plavuša sa švalerom detaljno isplanirala likvidaciju muža?
Foto: Privatna Arhiva

Detalji ubistva Nemanje Grčića

ISTRAGA ZLOČINA U VRDNIKU: Fatalna plavuša sa švalerom detaljno isplanirala likvidaciju muža?

Crna Hronika -

Danijela Đilasović javila ljubavniku Zoranu Dimiću gde je odsela s mužem i ostavila odškrinuta vrata od apartmana kako bi Dimić mogao neopaženo da uđe

Istražitelji proveravaju da li su Danijela Đilasović (43) i njen ljubavnik Zoran Dimić (52) do detalja isplanirali ubistvo Danijelinog supruga Nemanje Grčića (37), koje se u četvrtak oko 22 sata dogodilo u vikend-naselju Oborac kod Vrdnika.

Kako saznajemo, Danijela je sa suprugom dva dana pre zločina došla na mini-odmor u brvnaru i to je javila svom ljubavniku, s kojim je duže vreme bila u vezi.

- Proverava se da li su ona i Dimić zajedno isplanirali zločin. Postoji sumnja da je to tako jer je Danijela namerno ostavila otvorena vrata od brvnare kako bi ubica mogao da uđe bez problema i praktično iznenadi Grčića, koji je u tom trenutku ležao na kauču i gledao televizor. Ono što je istražiteljima upalo u oči i navelo ih na sumnju da je fatalna plavuša svesno učestvovala u ubistvu supruga jeste i to što je posle zločina policiji dala konfuznu izjavu, punu rupa i nejasnoća - kaže naš izvor i dodaje da su inspektori brzo uspeli da sklope kockice.

uviđaj
uviđajfoto: Ana Paunković

- Danijela je pokušala da ih navede na pogrešan trag. Pokušala je da zločin pripiše mafiji, s obzirom na to da je njen suprug bio poznat policiji kao navodni član najjačeg kriminalnog klana iz Vojvodine - kaže izvor i dodaje da se zasad ne isključuje ni mogućnost da je Dimić sam odlučio da likvidira svog suparnika.

- Činjenica je da je Danijela javila ljubavniku gde se ona i suprug nalaze. Inače, ona je duže vreme govorila ljubavniku da će se razvesti, ali to nije učinila - kaže izvor.

Podsetimo, Đilasovićeva je uhapšena pod sumnjom da je pomogla Dimiću da likvidira njenog muža. Ona je najpre prijavila da je nepoznati muškarac upao u njihov apartman, nju odgurnuo, a Grčića nakon svađe upucao. Međutim, inspektori su posumnjali u njene reči, pa se na kraju ispostavilo da iza likvidacije stoji Danijelin ljubavnik Zoran Dimić.

krvavi kraj braka
krvavi kraj brakafoto: Privatna Arhiva

- Dimić je takođe odranije poznat policiji. On je 2009. bio uhapšen kao deo organizovane kriminalne grupe iz Subotice, koja se bavila švercom oružja, krađama i trgovinom narkoticima. Dimić je navodno učestvovao u krađama koje je grupa vršila tako što su sekli metalne kase - kaže sagovornik.

Uvrede na Fejsbuku Ne može svako da ucmeka muža Na Fejsbuk profilu Danijele Đilasović nakon njenog hapšenja osvanuli su brojni negativni komentari, u kojima su je pratioci najstrože osudili zbog učešća u ubistvu supruga Nemanje. - Što ubi čoveka, nesrećo? Ne može svako da ucmeka muža - samo su neki od pogrdnih komentara koje su ljudi uputili fatalnoj plavuši.

Dvaput se udavala Majka troje dece Danijela Đilasović inače je vlasnica jednog privatnog vrtića u Beogradu, kao i frizerskog salona, a pre braka s Grčićem bila je udata. - Iz tog prvog braka ima sina, a sa ubijenim Nemanjom je dobila dvoje dece. Ona je često s decom dolazila u privatni smeštaj u Vrdniku, ali je poslednji put odlučila da dođe sama sa suprugom. Istraga će utvrditi da li je to planski uradila, to jest da li namerno nije povela decu, znajući da će Dimić da dođe i ubije joj muža - kaže izvor.

(Kurir.rs/ Danijela Jovanović/ Foto: Ana Paunković, Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja