KOLEGA POGINULOG VOZAČA AUTOBUSA U POTPUNOM ŠOKU: Užasni prizori na mestu nesreće, velika tragedija, onakve scene nisam video ni na filmu
Foto: MUP Srbije

strašno

KOLEGA POGINULOG VOZAČA AUTOBUSA U POTPUNOM ŠOKU: Užasni prizori na mestu nesreće, velika tragedija, onakve scene nisam video ni na filmu

Crna Hronika -

Vozača „Niš ekspresa“ Simu M. iz sela Pretrakovica kod Ražnja koji je poginuo jutros na regionalnom putu Kuršumlija – Prokuplje mnoge kolege ga se sećaju kao odgovornog vozača i dobrog druga.

On je sa još četvoro putnika poginuo oko 6,45 sati kada je prema prvim informacijama prešao na levu stranu kolovoza i sudario se sa kamionom tutinskih registracionih oznaka.

foto: MUP Srbije

Njegovog kolegu, Miodraga Đorđevića nalazimo na glavnoj autobuskoj stanici u Nišu koji je vidno uznemiren zbog smrti kolege i onog što je video kod mesta Barlovo.

- Ja sam išao za njim i na mesto nesreće sam stigao petnaestak minuta kasnije. Trebali smo da se vidimo, a onda naiđem na veliku nesreću i saznam da je poginuo. Ono je bio užasan prizor. Ona žena izgorela nagnute glave pozadi, krv na sve strane, ma strašno. Onakve scene nisam video ni u filmovima, velika tragedija. Ne znam šta se dogodilo i ne bih o tome, to će istraga da utvrdi – priča Đorđević.

U Kliničkom centru u Nišu saznajemo da će jedan od rođene braće V.R. (59) koji je povredio donje ekstremitete ipak morati na operaciju dok se drugi brat takođe sa istimi inicijalima već nalazi na odeljenju Neurohirurgije u KC Niš, a zbog povrede glave. Oni se trenutno nalaze u stabilnom stanju.

foto: MUP Srbije

Zoran Radovanović i Miodrag Lazić, direktori Kliničkog centra i Urgentnog centra saopštili su da je medicinska sestra iz Prokuplja preminula na operacionom stolu zbog obilnog unutrašnjeg krvarenja.

Ovo je druga nesreća za nepunih pet meseci u kojima su poginuli putnici. Prva se dogodila 21. decembra prošle godine na pružnom prelazu Donje Međurovo kada vozač nije video voz. U toj tragediji je poginulo sedmoro osoba.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track