JEZIVA OBJAVA MEDICINSKE SESTRE SAMO DAN PRE NESREĆE U KOJOJ JE POGINULA! Objavila je fotografiju zbog koje se sada ledi krv u žilama!
Foto: Facebook

tuga

JEZIVA OBJAVA MEDICINSKE SESTRE SAMO DAN PRE NESREĆE U KOJOJ JE POGINULA! Objavila je fotografiju zbog koje se sada ledi krv u žilama!

Crna Hronika -

Medicinska sestra Dobrila Radovanović, jedna od pet žrtava stravičnog sudara autobusa i kamiona u utorak u selu Barlovo nadomak Kuršumlije, samo dan pre smrti objavila je maketu autobusa "Niš-eskpresa", koji izgleda identično kao onaj u kom je nastradala.

Fotografija makete malog crvenog autobusa izgleda potpuno isto kao onaj u kom je sledećeg dana provela poslednje trenutke svog života.

foto: Printscreen Facebook

Medicinska sestra Dobrila inače već decenijama svaki radni dan tim autobusom odlazila na posao, u prokupačku bolnicu u kojoj je radila kao medicinska sestra na odeljenju ortopedije.

foto: Kurir/B.R.

Fotografija makete je verovatno školski projekat deteta koje je znala, a Dobrila ju je objavila kako bi pomogla devojčici da sakupi što više lajkova i pobedi u nagradnoj igri.

Dobrila je rodom iz Prokupačkog sela Merovac, ali se udala i sa suprugom živela u Kuršumliji. U naselju Rasadnik svi su ih cenili i poštovali, saznajemo od komšija. Radovanovići nisu imali dece.

foto: Facebook

Podsetimo, Siniša Mijailović, Irena Vesović, Dobrila Radovanović, Zihnija Košuta i Jelica Radović izgubili su život u stravičnom udesu kamiona i autobusa do kog je došlo oko 6.45 sati na putu Kuršumlija-Prokuplje.

Policija i vatrogasci na mestu nesreće su zatekli ugljenisana tela.

Sudar se dogodio kada su se kod mesta Barlovo sudarili autobus "Niš ekspresa", kojim je upravljao Mijajlović i kamion sa prikolicom. Autobus je išao ka Prokuplju i u jednom trenutku prešao je na suprotnu stranu kolovoza i direktno udario u kamion.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track