ADVOKAT PORODICE UBIJENE PEVAČICE ZA KURIR: Prete mi zbog Jelene Marjanović i Topčidera! Upozorenja mogu prerasti u nešto mnogo veće!
Foto: Dragana Udovičić

incident

ADVOKAT PORODICE UBIJENE PEVAČICE ZA KURIR: Prete mi zbog Jelene Marjanović i Topčidera! Upozorenja mogu prerasti u nešto mnogo veće!

Crna Hronika -

Policija traga za dvojicom maskiranih vandala osumnjičenih da su u sredu posle ponoći uništili "smart" koji je u vlasništvu Predraga Savića, advokata porodice ubijene pevačice iz Borče

Predrag Savić, advokat porodice ubijene pevačice "Granda" Jelene Marjanović, incident u kojem je pre dva dana demoliran njegov automobil "smart" ispred zgrade na Zvezdari okarakterisao je kao "poruku upozorenja". Savić kaže za Kurir da je juče predao policiji snimak sa sigurnosne kamere na kojem se vidi kako dvojica maskiranih vandala prilaze njegovom vozilu, razbijaju ga, a potom beže.

foto: Faceboook

Kamere snimile

- Sudeći po snimku, reč je o mladićima. Jedan je nosio fantomku, a drugi kapuljaču. Ne znam koju su poruku hteli da prenesu, ali je evidentno da je reč o upozorenju - navodi Savić.

Advokat sumnja da mu je pretnja upućena zbog "slučaja Topčider", ali ne isključuje mogućnost da je posredi i njegov angažman u slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović.

foto: Faceboook

- Svedoci u "slučaju Topčider" ranije su bili na sličan način zastrašivani, prebijani, a bilo je i smrtnih slučajeva, koji su nerazjašnjeni. Stručnjaci za bezbednost smatraju da je ovo mala opomena za predmet poput ovoga i da bi metode mogle da budu mnogo surovije. Takođe, sumnja pada i na slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović. Njena sestra Teodora Krsmanović nedavno je dobila preteću poruku iz inostranstva. Nepoznata osoba ju je upozorila da pripazi na svoje aktivnosti da ne bi bilo posledica - kaže advokat i dodaje:

Demolirana kola

- Upravo zbog toga bih i taj slučaj povezao sa porukom koja mi je upućena demoliranjem automobila.

foto: Faceboook

Podsetimo, Savićev "smart" uništen je u sredu oko jedan sat posle ponoći. On je sutradan na društvenim mrežama objavio fotografiju sa porukom da "nije ni sanjao da nešto ovako može da ga snađe".

Velika imena u igri Očekuje se ozbiljna opasnost

Predrag Savić kaže za Kurir da pretnje mogu prerasti u nešto mnogo veće, kao i da ne može ni da nasluti na šta su spremni oni koji su mu se zamerili. - Policija profesionalno obavlja svoj posao i nadam se da će počinioci i nalogodavci uskoro biti uhvaćeni. Ako se ispostavi da su pretnje upućene zbog "slučaja Topčider", očekuje se velika opasnost. Tu je sve moguće. Velika imena već dugo prate taj predmet - istakao je Savić.

Slučaj Topčider Vojnici ubijeni

Predrag Savić zastupa porodice nastradalih gardista Dražena Milovanovića i Dragana Jakovljevića, koji su pre skoro 15 godina nađeni mrtvi u vojnom objektu Karaš na Topčideru. Milovanović i Jakovljević služili su redovni vojni rok, a kobnog dana bili su na straži. Slučaj su pratile brojne kontroverze. Vojna istraga je utvrdila da je reč o ubistvu i samoubistvu, dok je nezavisna državna komisija ocenila da je vojnike ubila treća osoba. Praktično, njihova smrt je i dan-danas misterija.

(Kurir.rs/D.Stamenković/Foto:Dragana Udovičić/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track