sramno!

BAHATI PIJANI MILOJKO PANTIĆ! Pogledajte kako je Pantić vozio kao KAMIKAZA! Samo pukom srećom izbegnuta TRAGEDIJA! (KURIR TV)

Crna Hronika -

Poznati sportski komentator Milojko Pantić (72) priveden je sinoć na Brankovom mostu, posle sudara sa džipom interventne jedinice, a prema poslednjim informacijama vozio je sa 1.73 promila alkohola u krvi! Sada se pojavio i snimak udesa koji je izazvao Pantić, na kom se vidi kako bahato uleće u raskrsnicu, pa je samo pukom srećom izbegnuta veća tragedija!

On je sinoć na trežnjenje odveden oko 1 sat posle ponoći, a pušten je danas oko podneva.

"U Ulici Staro sajmište u Novom Beogradu došlo je do saobraćajne nezgode tako što M. P. (1947), vozač automobila ''ford fokus'', nije postupio u skladu saobraćajnim znakom ''obavezno zaustavljanje - stop'', već je nastavio kretanje i udario u službeno vozilo Interventne jedinice micubiši pajero" navode u MUP, pa nastavljaju:

"Nakon nezgode, vozač "ford fokusa" se udaljio sa lica mesta, tako što je pokušao da pobegne u pravcu Zelenog venca i to vozeći suprotnom kolovoznom trakom preko Brankovog mosta, navela je policija, ali i da je vozaču vozila "ford fokus" je, zbog utvrđene količine alkohola u krvi, određeno zadržavanje do istrežnjenja".

- Napišite da sam kreten, bio sam na svadbi, popio malo, i to je to. Ništa se nije desilo, nisam nikoga ubio, nikog nisam zgazio...- kazao je Pantić nakon što je danas izašao iz policije.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track