Najnovije vesti

MOJ SIN KAO DA JE BIO POD MAGIJOM, NE ZNAM ŠTA JE ONA URADILA MOM SINU! Otac brani Slavka koji je pred decom KRVNIČKI UBIO TASTA, ali komšije tvrde: Bio je ZLO OD ČOVEKA!
Foto: S.S.

kovilj

MOJ SIN KAO DA JE BIO POD MAGIJOM, NE ZNAM ŠTA JE ONA URADILA MOM SINU! Otac brani Slavka koji je pred decom KRVNIČKI UBIO TASTA, ali komšije tvrde: Bio je ZLO OD ČOVEKA!

Crna Hronika

Josipa Baranjina (61) iz Kovilja nasmrt je pretukao bivši zet Slavko Plavšić (30) u Proleterskoj ulici u Kovilju kod Novog Sada.

Stravičan zločin dogodio se juče, na Đurđevdan, dva sata posle ponoći, kada je Plavšić došao ispred kuće oca svoje bivše žene.

I dok o Slavku komšije kažu da je zlo od čoveka, njegov otac ga brani tvrdeći da je "bio kao pod magijom".

Ubijeni Josip se pre nekoliko godina iz Sremskih Karlovaca doselio u Kovilj. Obožavao je konje i u Karlovcima ga svi znaju kao člana konjičkog kluba "Konjarstvo". Stalno je sa svojim prijateljima odlazio konjima na Đurđevdanski uranak, a sada je upravo na taj dan ubijen.

- Slavko je zlo od čoveka. Uvek je galamio i svađao se. Da ga niko ne poželi ni blizu kuće, a kamoli u kući. Te noći probudio me je lavež psa. Čuo sam viku, ali nisam smeo da izađem, računajući da su to svađe kao i uvek - kaže prvi komšija Darko Stojković.

Samo nekoliko kuća od mesta zločina, u porodičnom domu osumnjičenog Slavka Plavšića, zatekli smo njegovog oca Lazara. On kaže da je njegov sin u trenutku zločina bio veoma pijan.

Lazar Plavšić
Lazar Plavšić foto: Kurir

- Kad je pijan, nije sav svoj. Ne znam šta je ta žena uradila mom sinu, ali kao da je bio pod magijom. Imao je zabranu prilaska, a hteo je da vidi dete - kaže ubičin otac. On je potvrdio da je i sam bio žrtva nasilnog sina:

- Izbo je nožem mene i mog drugog sina. I tada je bio pijan. Nije osuđen jer ga mi nismo teretili. Nije tačno da je moj sin alkoholičar, ali kada popije, nije sav svoj. Tačno je da nas je ta žena zvala da kaže da joj Slavko ubija oca, ali nismo otišli, jer ne znam šta bi se desilo - kaže Lazar.

Kurir.rs/Slađana Stojanović/Foto: S.S

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...