UČESNIK "ZADRUGE" IMAO SAOBRAĆAJKU:  Miki zaspao za volanom, sleteo s puta i slomio karlicu
Foto: Citalac Kurira

UŽAS

UČESNIK "ZADRUGE" IMAO SAOBRAĆAJKU: Miki zaspao za volanom, sleteo s puta i slomio karlicu

Crna Hronika -

Miki Đuričić, poznatiji kao "pčelar iz Kupinova", učesnik rijalitija "Zadruga", teže je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se juče oko sedam sati dogodila u mestu Obrež kod Pećinaca. Kako saznajemo, Đuričić je u trenutku nesreće bio sam u automobilu "folksvagen polo".

- On je najverovatnije zaspao za volanom, zbog čega je izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo s puta. Tada je udario u betonsku ćupriju - kaže naš izvor i dodaje da je Đuričić posle nesreće prevezen na VMA.

- Posle detaljnih pregleda ustanovljeno je da nije životno ugrožen, da nema unutrašnja krvarenja. Međutim, konstatovan mu je prelom karlice, zbog čega bi trebalo da bude i operisan - rekao je izvor Kurira.

Policija je posle udesa obavila uviđaj i pokrenuta je istraga kako bi se utvrdio uzrok nesreće. - Prava je sreća što se Mikiju u tom trenutku niko nije našao na putu. On je najverovatnije bio preumoran i zaspao je - kaže izvor. Inače, Đuričić je 23. aprila izašao iz rijalitija "Zadruga", navodno zbog zdravstvenih problema. Vest o Mikijevom udesu juče su medijima potvrdili i njegovi brat Nenad i sestra Maja, ali nisu želeli da iznose detalje. - Tačno je da je imao udes, ali nemamo druge informacije - rekli su oni.

Miki iz bolnice Preživeo sam Miki Đuričić je juče na svom Instagram profilu objavio sliku iz bolnice i objasnio šta se dogodilo. - Slomio sam karličnu kost na dva mesta. U redu sam i dobro sve podnosim. Zaspao sam na trenutak vraćajući se iz Šapca i sleteo i udario u ćupriju. Mogao sam proći mnogo gore... Ne brinite, biću dobro - poručio je Miki iz bolničke postelje.

(Kurir.rs/J. R./ foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track