Najnovije vesti

PANIKA U SUBOTICI, EVAKUISANO VIŠE STOTINA RADNIKA: Dojava o bombi u Industrijskoj zoni stigla mejlom, posle kontradiverzionog pregleda utvrđeno da je lažna
Ilustracija, Foto: N.H.

treći put za mesec dana

PANIKA U SUBOTICI, EVAKUISANO VIŠE STOTINA RADNIKA: Dojava o bombi u Industrijskoj zoni stigla mejlom, posle kontradiverzionog pregleda utvrđeno da je lažna

Crna Hronika

SUBOTICA - Pre nekoliko minuta završen je kontradiverzioni pregled četiri objekta u Industrijskoj zoni Mali Bajmok i ustanovljeno je da je dojava o bombi bila lažna, rečeno je Tanjugu u subotičkoj policiji.

 

U toku je istraga na otkrivanju i identifikovanju počinioca, naveli su iz policije.

 

A ranije danas zbog dojave o bombi u industrijskoj zoni u Malom Bajmoku nekoliko stotina radnika ponovo je moralo da napusti radna mesta kako bi bio obavljen kontradiverzioni pregled četiri objekta u toj zoni.

 

Radnici prepodnevne smene su napustili svoja radna mesta i pušteni su kućama, a zaposlenima koji rade poslepodne rečeno je da ne dolaze na posao, jer je pregled objekata u industrijskoj zoni i dalje u toku. Zapolseni u fabrikama Norma, Svarovski i Simens napustili su fabrike.

 

Anonimna dojava o postavljenoj bombi navodno je stigla mejlom, u kojem je pisalo da će eksplodirati u 13,55 časova. Ovo je treći put za nešto više od mesec dana je da stiže anonimna dojava o bombi u Industrijskoj zoni Mali Bajmok. Prva dojava je bila 8. aprila, druga pre desetak dana i ovo je treća. I za prve dve ispostavilo se da su bile lažne.

 

Inače, istraga za prve dve dojave još je u toku subotička policija to radi u saradnji s kolegama iz Beograda.

 

(Kurir.rs/Tanjug)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...