Najnovije vesti

OTIŠAO OD KUĆE BICIKLOM I VIŠE GA NIKO NIJE VIDEO: U Subotici nestao 73-godišnji Nikola Mandarić
Foto: Privatna arhiva

da li ste ga videli?

OTIŠAO OD KUĆE BICIKLOM I VIŠE GA NIKO NIJE VIDEO: U Subotici nestao 73-godišnji Nikola Mandarić

Crna Hronika

SUBOTICA- U Subotici je 11. maja nestao Nikola Mandarić (1946), a poslednji put je viđen te večeri oko 19 sati, u naselju Prozivka, nakon što je biciklom otišao iz kuće. Zvanično se vodi da je nsetao 12. maja.

 

Nikola je rođen 14. maja 1946. godine u Kragujevcu, a u Subotici živi godinama. Boja kose mu je proseda, ima oko 75 kilograma, visok je 174 santimetra, a ima tamno braon oči.

 

Kako je porodica navela, Nikola je na sebi imao plavo narandžasto kariranu upadljivu jaknu, sivu trenerku i sportske patike. Vozio je moderan sivi bicikl većeg modela.

 

Nakon nestanka niko nije video Nikolu, a njegov sin je naveo da je fotografija stara šest meseci. Nestali 73.godišnjak je odrastao u selu Višnjevac, udaljenom oko 20-ak kilometara od Subotice. Porodica iz Subotice je kontaktirala i prijatelje i poznanike iz tog sela, ali niko ga nije video ni u Subotici niti u Višnjevcu.

 

Policija radi intenzivno na pronalaženju nestalog Nikole, a upućen je i poziv građanima da ukoliko prepoznaju osobu sa fotografije pozovu najbližu policijsku stanicu.

(Kurir.rs/N.H.)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...