SENZACIONALNO: Zašto je Zoran isključio mobilni telefon na nasipu u trenutku ubistva Jelene Marjanović
Foto: Vladimir Šporčić, Privatna Arhiva

OTKRIVAMO

SENZACIONALNO: Zašto je Zoran isključio mobilni telefon na nasipu u trenutku ubistva Jelene Marjanović

Crna Hronika -

Sumnjivo… Mobilni supruga ubijene pevačice Jelene Marjanović u trenutku zločina mogao je regularno da izgubi signal ili da slučajno bude prebačen na neki drugi režim rada u kom nije vidljiv baznim stanicama.

Advokatski tim Zorana Marjanovića, jedinog osumnjičenog za ubistvo supruge i pevačice „Granda“ Jelene Marjanović, smatra da su klimave tvrdnje tužilaštva da je on namerno isključio telefon u vreme zločina, kao i da postoje realni razlozi zašto telefon u to vreme nije bio vidljiv baznim stanicama operatera.

foto: Facebook

Gostujući u jednoj emisiji u kojoj je govorio o trećoj optužnici koju je tužilaštvo podiglo protiv Marjanovića, advokat Stefan Jokić se osvrnuo i na Zoranov telefon.

Poseban režim

- Iz prepiske s mobilnim operaterom vidi se da ne postoji pravilan „log off“, odnosno komanda za isključivanje telefona. To može da znači i da Zoran nije namerno ugasio telefon, već da je on bio na nekom posebnom modu, odnosno režimu rada - objasnio je Jokić.

Jokić:  Telefon nije bio skroz isključen
Jokić: Telefon nije bio skroz isključenfoto: Marina Lopičić

On je pojasnio da je telefon slučajno mogao da se nađe na takozvanom sigurnosnom modu, kao i onom koji se postavlja u vreme putovanja avionom. - Takođe ne može da se isključuje mogućnost da je telefon izgubio signal, što se svakodnevno događa svim korisnicima - kazao je Jokić.

Tvrdi da nema veze  sa ubistvom... Zoran Marjanović
Tvrdi da nema veze sa ubistvom... Zoran Marjanovićfoto: Marina Lopičić

Bez objašnjenja

Drugi Marjanovićev branilac, advokat Nikola Dumnić, kazao je da se sve vreme pravi fama oko priče sa telefonima, a da za to ne postoji objašnjenje. - Tužilac hoće da kaže da je Zoran ugasio telefon na početku nasipa, a upalio ga gotovo na mestu gde je pronađeno telo - rekao je Dumnić.

Dumnić:  na tome ćemo  insistirati
Dumnić: na tome ćemo insistiratifoto: Zorana Jevtić

Advokati su se složili da je bilo moguće utvrditi čiji su sve telefoni bili na nasipu u tom momentu, ali da uprkos naredbi Apelacionog suda, to nije urađeno. - Utvrdilo bi se ko su korisnici koji su u tom trenutku bili tu, ali to nije urađeno. Mi ćemo insistirati na tome u odgovoru na optužnicu, ali i da se postupak obustavi zbog nedostatka dokaza, što smo više puta predlagali - kazali su advokati.

Tvrdnje advokata

ZNA SE IME I PREZIME NAPADAČA

foto: Vladimir Šporčić

Advokat Aleksandar Zarić upozorio je juče da je sud već dva puta vraćao optužnicu na dopunu. - S druge strane kanala pronađena je patika Jelene Marjanović. Ta patika nije mogla da preleti, na njoj se takođe nalaze biološki tragovi N. N. napadača. Tu je ime i prezime napadača. Zbog čega ne mogu da utvrde, ali to je osnovni dokaz u istrazi - objašnjava Zarić.

foto: Kurir

U DANAŠNJEM ŠTAMPANOM IZDANJU KURIRA PROČITAJTE:

Veselji i Haradinaj provokatori

Albanci organizuju LOV NA SRBE i prisvajaju Niš

NOVA BIZARNA IGRA U ŠKOLAMA

Učenici se skidaju goli da pokažu firmirane gaće

Pohapšeni makroi

Devojčicu terali na SEKS SA TROJICOM DNEVNO

Novi zakon donosi

Ako ometate izvršitelja IDETE NA ROBIJU

Miloš Teodosić za Kurir

Lično ću zvati Jokića da igra

Saznajemo

Tina Tarner TAJNO U BEOGRADU

Skandal Bivši predsednik opštine Grocka enormno se obogatio

Sramota Pre vlasti živeo u straćari, sad u vili od 1.000 kvadrata

Intervju Kaja Ostojić o prostituciji, drogi, muzici

Majka je mislila da mi je muž narkoman

Sećanje Miroslav Ilić o dugogodišnjem prijateljstvu sa slavnim glumcem

Moja druženja sa Mišom bila su poučna

To, Srbine Tadiću dupla kruna

DUŠAN SILNI prvi strelac Holandije!

DANAS NE PROPUSTITE POKLON U KURIRU! IMPERIJE PODZEMLJA - KARTELI I BANDE: Sve o meksičkim i kolumbijskim kriminalnim organizacijama

U današnjem dodatku IMPERIJE PODZEMLJA - KARTELI I BANDE otkrivamo: Kako i zašto se dogodio munjeviti uspon kolumbijskih i meksičkih kriminalaca, ko je uspešniji narko-bos: Pablo Eskobar ili El Čapo i kakva je veza Arijevskog vratstva, bajkerskih bandi, MS-13 i Bladsa i Kripsa!

foto: Promo

Kurir.rs/Jelena Ivić/Foto: Vladimir Šporčić, Privatna Arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track