Najnovije vesti

ŠOK I NEVERICA U CENTRU KURŠUMLIJE: Oružani napadač UZ PRETNJU SMRĆU opljačkao prodavnicu USRED BELA DANA
Foto: Saša Urošev

POLICIJA ODMAH REAGOVALA

ŠOK I NEVERICA U CENTRU KURŠUMLIJE: Oružani napadač UZ PRETNJU SMRĆU opljačkao prodavnicu USRED BELA DANA

Crna Hronika

KURŠUMLIJA - Nepoznati napadač, sa fantomkom na glavi, uz pretnju pištoljem prodavačici, opljačkao je ceo dnevni pazar u prodavnici u centru Kuršumlije i pobegao, potvrdio je vlasnik radnje Zoran Deljanin (49).

 

Incident se dogodio proteklog vikenda, pred kraj radnog vremena, u prodavnici SMZ "Prom" u blizini Doma zdravlja.

 

Kako je vlasnik kazao, napadač je verovatno duže vreme osmatrao prodavnicu, da bi naoružan u nju upao kada je prodavačica ostala sama.

 

Pošto su poslednji kupci izašli iz prodavnice, prodavačica B.J (44) izašla je iz radnje kako bi ispred složila suv hleb. Tog momenta joj je s leđa pritrčao muškarac sa fantomkom na glavi.

 

"Uperio je pistolj njoj u grudi i rekao "Ulazi unutra", prodavačica je ispustila gajbicu sa hlebom i krenula ka vratima prodavnice. Napadač je s uperenim pištoljem njoj u ledja, odveo do kase, vičući da mu preda sve pare koje ima, ili će da je ubije", ispričao je Deljanin.

 

Prodavačica J.B je, moleći ga da je ne ubije, otvorila kasu, a napadač joj je dao plastičnu praznu kesu i odneo oko 38.000 dinara.

 

"Svi smo zgranuti ovakvom pljačkom, i to u centru grada. Niko ne pamti da se nešto slično ovde ikada desilo, još uz pretnju pištoljem. Zar za malu sumu novca da nekome ode glava", rekao je Deljanin.

 

Pripadnici kuršumlijske policije su stigli za oko dva minuta, nakon što ih je o incidentu obavestio vlasnik prodavnice. Prema nezvaničnim informacijama, policija je na tragu počiniocu tog razbojništva.

 

(Kurir.rs/Beta)

 

 

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...