OD GRADSKE ČISTOĆE DO NOVE ŠILEROVE: Porodica makroa iz Mirijeva se NA SVA USTA HVALILA novom vilom! Sa VERSAĆE stepenica poručio: Moj život je inat onima koji me mrze (FOTO, VIDEO)
Foto: Facebook, MUP Srbije

bolesnici

OD GRADSKE ČISTOĆE DO NOVE ŠILEROVE: Porodica makroa iz Mirijeva se NA SVA USTA HVALILA novom vilom! Sa VERSAĆE stepenica poručio: Moj život je inat onima koji me mrze (FOTO, VIDEO)

Crna Hronika -

Zoran Nikolić (42), koji je uhapšen jer je sa svojom porodicom organizovao prostituciju i podvodio devetnaestogodišnju Beograđanku, pre nego što se upustio u ovaj "biznis", bio je zaposlen u "Gradskoj čistoći". On je napustio državni posao i okrenuo se raskošnom životu i građenju vile u Mirijevu koju je na društvenim mrežama nazivao "Šilerova 2".

Ovaj bivši radnik "Gradske čistoće" napravio je imperiju u Mirijevu u Ulici Mihaila Bulgakova po ugledu na bastion "zemunskog klana", kako je sam isticao u komentarima na društvenim mrežama.

"Dole ulaz tri i po metra, a gore dva i po metra, buraz šilerova, ha ha", napisao je svojevremeno Nikolić na svom Fejsbuk profilu.

foto: Facebook

Jedna komšinica rekla je za "Srpski telegraf" da se nije iznenadila kada je čula da su Nikolići uhapšeni, ali jeste kada je čula zašto.

"Skoro su se doselili u naš kraj kada su kupili kuću u izgradnji u kojoj su stalno nešto radili. Najpre su je opasali zidovima koji su viši od tri i po metra i postavili na desetine kamera oko kuće", rekla je ona i dodala da su tada svi u komšiluku posumnjali da se bave "nekim ilegalnim poslovima".

Spoljašnost ove kuće ne odaje utisak da se u njoj krije luksuz koji je obelodanjen kada je "MUP" objavio snimak hapšenja ove porodice makroa.

Podovi i stepenište u ovoj vili su prekriveni mermernim "Versaće" pločicama i oznaka ovog dizanjera nalazi se na svim podovima i stepenicama kuće.

Osim toga, enterijer u spavaćim sobama uređen je po uzoru na kupleraj - ljubičaste zidove obasjavaju prigušena neonska svetla.

Najbizarniji detalj je mnoštvo ikona koje su zakačene na zidovima ove kuće bluda i razvrata u kojoj su živeli Nikolići sa nekoliko dece.

U garaži su im bila parkirana skupa kola, a po zidovima su držali i portrete članova porodice.

Luksuzom su se stalno hvalili na društvenim mrežama.

foto: MUP Srbije

U kući u kojoj su držali devojku koju su podvodili, porodica Nikolić je često organizovala razna slavlja, koja nisu mogla proći bez bogate trpeze u bukvalnom smislu te reči, pa je čak i prase na stolu bilo ukrašeno evrima.

Zoran je svakodnevno na svom Fejsbuk profilu objavljivao kako su u toku radovi na njegovoj vili, dok su se njegovi prijatelji tome divili i pisali mu kao "Zoran Versaće".

"Moj život je inat onima koji me mrze", napisao je Zoran na Fejsbuku.

(Kurir.rs/Blic/Telegraf/Foto: Facebook - Printscreen, MUP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja