Najnovije vesti

MAJKA I ĆERKE BLIZNAKINJE PRONAĐENE MRTVE U BEČU! Policija upala u stan i našla 3 tela! DEVOJČICE UMRLE OD GLADI?! (VIDEO)
Foto: Printscreen TV HEK

užas u austriji

MAJKA I ĆERKE BLIZNAKINJE PRONAĐENE MRTVE U BEČU! Policija upala u stan i našla 3 tela! DEVOJČICE UMRLE OD GLADI?! (VIDEO)

Crna Hronika

Policija je u jednom stanu u Beču pronašla tri tela, ženu i dve ćerke bliznakinje, piše OE24. U stanu su živele Vesna M. (45) poreklom iz Srbije i njene bliznakinje (18).

Vrata su morali da provale vatrogasci i policajci nakon što ih je nazvala zabrinuta prijateljica porodice kada već neko vreme nije mogla da stupi u kontakt sa njima.

Bliznakinje su navodno bile osobe s invaliditetom, a pronađene su mrtve na kauču. Iako zasad nema tragova nasilne smrti, policija i dalje istražuje slučaj, piše OE24.

foto: Printscreen TV HEK

Naime, Vesna je nekoliko puta bežala od nasilnog supruga u sigurnu kuću. Kasnije su se rastavili i muž je otišao, a Vesna je ostala sama sa decom.

Susedi kažu da je Vesna M. bila psihički bolesna. Kažu da porodici nikada niko nije dolazio u posetu.

Majku i bliznakinje su retko viđali, ali su zato često čuli viku iz stana. Uzrok smrti se istražuje, ali moguće je da je Vesna otrovala tabletama sebe i ćerke.

Moguće je i da je Vesna pala, umrla pa da su bliznakinje umrle od gladi.

Takođe, austrijski mediji napominju i da je moguće da su svi umrli od gladi, jer u stanu nisu pronađeni apsolutno nikakvi tragovi hrane.

Tela ćerki su pronađena u sobi, dok je telo majke nađeno u hodniku stana.

(Kurir.rs/OE24)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...