Najnovije vesti

UŽAS! DEČACI GLEDALI KAKO IM OTAC MACOLOM UBIJA MAJKU, BAKU I DEKU! Jezivi detalji masakra u Novom Sadu! STARIJI DEČAK POZVAO UJAKA I REKAO MU ZA UBISTVO
Foto: Slađana Stojanović, Printscreen Facebook

u trenutku horora bili u kući

UŽAS! DEČACI GLEDALI KAKO IM OTAC MACOLOM UBIJA MAJKU, BAKU I DEKU! Jezivi detalji masakra u Novom Sadu! STARIJI DEČAK POZVAO UJAKA I REKAO MU ZA UBISTVO

Crna Hronika

Krvavi pir Gorana Jankovića, tokom kojeg je ubio svoju suprugu Mirjanu Janković, njenog oca Branislava i majku Nadu Pajić, gledala su njihova dečica, saznaje Kurir.

 

Naime, stariji dečak koji ima 10 godina je video kako mu otac ubija majku, a potom i baku i deku, a onda je pozvao ujaka Mladena Pajića, brata ubijene Mirjane.

 

foto: Printscreen Facebook

 

Mladen je došao u kuću, zatekao horor scenu i o svemu obavestio policiju. Mlađi sin, koji inače ide u vrtić je takođe u trenutku horora bio u kući.

 

Mirjana je inače Gorana prijavila za nasilje u porodici 11. maja, pa mu je izrečena zabrana prilaska do 12. juna. Ona je odmah potom sa decom otišla kod roditelja, gde je on jutros rano upao i sve troje ih ubio.

 

Policija iznosi predmet kojim je počinjen masakr
Policija iznosi predmet kojim je počinjen masakrfoto: Slađana Stojanović

Podsetimo, Mrijana Janković (32) iz Novog Sada pronađena je mrtva zajedno sa roditeljima Branislavom i Nadom Pajić u porodičnoj kući u novosadskom naselju Telep.

 

Za ovaj monstruozan zločin osumnjičen je njen suprug Goran Janović, za kojim traga policija. 

 

(Kurir.rs/S.Stojanović)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...