SAŠA (37) DOŠAO IZ BEČA DA VIDI BRATA U SRBIJI, A ONDA GA UBILA ROLNA LIMA KOJA JE ISPALA SA ŠLEPERA! Iza njega ostala ćerkica (7), u smrskanom autu pronađeni pokloni!
Foto: Facebook

tragična igra sudbine

SAŠA (37) DOŠAO IZ BEČA DA VIDI BRATA U SRBIJI, A ONDA GA UBILA ROLNA LIMA KOJA JE ISPALA SA ŠLEPERA! Iza njega ostala ćerkica (7), u smrskanom autu pronađeni pokloni!

Crna Hronika -

Saša Živanović (37) poginuo je u četvrtak u mestu Milavčići kod Kraljeva kada je rolna lima, teška devet tona, ispala sa šlepera pravo na njegov automobil "reno tvingo" i smrskala ga!

Vozač šlepera novopazarskih tablica je uhapšen, a tokom istrage biće utvrđeno da li je ogromna rolna lima u prikolici bila adekvatno vezana sigurnosnim sajlama.

Živanović je nastradao dok je svojim "renoom" prolazio pored šlepera, koji je nailazio iz suprotnog pravca. Neverovatnom igrom sudbine, baš kad se našao pored šlepera, ogromna rolna je pala iz prikolice pravo na levu stranu "renoa" i usmrtila Sašu za volanom.

foto: Marina Lopičić

Živanović je, inače, rođen u Austriji, gde je živeo sa majkom Jelicom, ali je početkom sedmice došao u Srbiju kako bi posetio oca Slobodana i brata Zlatka. Oni žive u Požarevcu, ali imaju vilu u Vrnjačkoj Banji, koju izdaju turistima.

- Sašu sam mnogo voleo... On, moja deca i njegova sedmogodišnja ćerka su mi sve u životu. Bolje da sam ja poginuo, bolje mene da je ubio taj prokleti lim - očajan je Zlatko, kog smo juče zatekli ispred vile u Vrnjačkoj Banji.

On kaže da je Saša, po dolasku u Srbiju, najpre bio kod oca u Vrnjačkoj Banji, a zatim se u četvrtak uputio kod Zlatka.

- Krenuo je kod mene u Požarevac, nosio je mojoj deci čokolade koje je doneo iz Austrije... Nije uspeo ni da stigne, nismo se ni videli... Ko će mene sada da zove burazerom, ko će sada da me jako zagrli, brate moj - plačući je govorio Zlatko.

Saša je bio oženjen u Austriji, ali se razveo, a iz tog braka ima sedmogodišnju ćerku. Bivša supruga i ćerka su krenule u Srbiju kad su čule za tragediju.

- Moj Sale je bio mnogo vezan za ćerku, non-stop se dopisivao sa njom. Čuli su se po 20 puta dnevno. Bio je divan otac, najbolji brat i sin. Tražio sam da mi pokažu njegovo telo, išao sam u kapelu, ali su mi rekli da to ne radim, da je bolje da ga pamtim živog i nasmejanog - priča Zlatko.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track