KOMŠIJE IZ ZGRADE NA VRAČARU U ŠOKU! JELENA I BOŠKO IMALI SU IDEALAN BRAK I DVA MALA DEČAKA: Nikad povišen ton se nije čuo, poslednji put smo Boška videli pre 2 dana!
Foto: Printscreen

svi u šoku

KOMŠIJE IZ ZGRADE NA VRAČARU U ŠOKU! JELENA I BOŠKO IMALI SU IDEALAN BRAK I DVA MALA DEČAKA: Nikad povišen ton se nije čuo, poslednji put smo Boška videli pre 2 dana!

Crna Hronika -

Policija je na Vračaru pronašla telo Jelene S (52), a pored nje i njenog muža Boška S. (44) koji je u trenutku ulaska policije u stan davao znake života. Pored njega pronađen je i nož.

Komšije iz zgrade u ulici Desanke Maksimović na Vračaru, u samom centru Beograda, za Kurir pričaju da je reč o jednoj idealnoj porodici.

"Jedan složan brak, imaju dvoje dece, dete bilo bolesno, zajedno su ga lečili od tumora na mozgu. Dobri dečaci, javljali se. Boško je divan dečko, mene čudi da se to njemu moglo desiti. On je iz jedne divne porodice, majka mu isto tu ima stan u zgradi, mada ona živi u Sremskim Karlovcima. Otac se razveo i ima drugu ženu i dete sa njom. Jelena je isto divna žena, majka. Ništa nisam čula, oni su tu na prvom spratu", ispričala je komšinica Kosana Stanojević.

Da je reč o naizgled jednoj savršenoj porodici, potvrdio nam je i jedan komšija koji je čitavo jutro u potpunom šoku.

foto: Vladimir Šporčić

"Video sam ga pre dva dana poslednji put, farbali smo ulazna vrata zgrade. Šta da vam kažem, reč je o jednoj savršenoj porodici! Nikad povišen ton se nije čuo, ma idealni... Kad im se sin razboleo, bila je to tragedija za čitavu zgradu, ali je posle operacije se potpuno oporavio. Jednostavno savršena porodica", dodao je vidno potresen komšija.

Zapali u dugove

"Imali su sjajan brak i lepo su živeli, dva već odrasla sina... Imali su i dve firme za jonizatore za prečišćavanje vode, ali su pre par meseci zapali u baš velike dugove... Počeli su da rasprodaju i te neke nekretnine koje su imali ne bi li se izvukli", ispričali su Kuriru rođaci, koji nisu hteli da im se imena pojave u javnosti, dodajući da niko nije mogao ni da pretpostavi da ovako nešto može da se desi.

foto: Vladimir Šporčić

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track